6 tips om je relatie te verbeteren

Gratis webinar "Stop het gedoe in je relatie"

Vrijdag 6 oktober 2023 om 20.00 uur

Hoe zorg je dat je vervelende patronen in je relatie doorbreekt? Door te zorgen dat je weet waar die patronen vandaan komen. Ik vertel je in dit webinar precies:

  • welke dynamiek jouw relatie plaagt
  • waarom je relatie leuker kan
  • welke leugens jij jezelf vertelt
  • wat JIJ kunt doen om de relatie te verbeteren

Er is ruimte voor jouw vragen. Zorg dus dat je het niet mist!

 

 

Wat anderen zeggen over dit webinar:

“Ik vond het erg leuk en leerzaam”

“Ik heb zeker punten die ik mee ga nemen de komende tijd.”

“Concreet en duidelijk”

“Heel waardevol!”

“Fijn en leerzaam”

“Mijn man vond jou zo leuk dat hij met jou verder wil (grapje)”

Hoi, ik ben Willeke!

Psychosociaal en relatietherapeut. Jong getrouwd en nu alweer ruim 18 jaar samen met jeugdliefde Freek. We hebben vier mooie kinderen. Klinkt lekker idyllisch, toch?

Niets was minder waar.

De eerste zeven jaar van ons huwelijk was keihard werken. We waren goede vrienden en dachten elkaar goed te kennen. Maar wat neem je veel verborgen dingen mee je relatie in! We waren enorm verschillend van elkaar en hadden hoge verwachtingen van de relatie. Wat viel het tegen.

Na twee weken huwelijk zat ik te huilen aan de keukentafel. Was dit het nou?

Samen werken aan een betere relatie

We bezochten samen therapeuten, conferenties, workshops en we lazen boeken over relaties. Langzaam doorbraken we patronen, werden we meer onszelf en leerden elkaar liefhebben op een manier die werkt.

Ik koos ook voor een carrièreswitch. Van communicatieadviseur naar relatietherapeut. Niet alleen laaide de passie in mijn relatie hierdoor op, ook de passie om andere stellen te helpen een succes van hun relatie te maken.

Het allerliefste help ik jou ook om meer leven in je relatie te krijgen. Met mijn hulp krijg je sneller die fijne relatie waar je eindelijk (h)echt contact met elkaar hebt.

Willeke van Voorst relatietherapeut Leven in je Relatie Barneveld

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit webinar?

Voor iedereen die weer fris naar zijn of haar relatie wil kijken. Om een einde te maken aan het gedoe. Om te investeren in een leukere relatie, met genoeg ruimte en liefde voor jullie allebei.

Wat als ik dat moment niet kan?

Helaas is er geen replay beschikbaar. Maar je kunt je altijd aanmelden voor een volgend webinar. Houd deze website en de sociale media in de gaten!

Stopt dit webinar het gedoe in onze relatie?

Dit webinar geeft je voldoende inzicht en voorbeelden om te weten waar jouw en jullie uitdagingen liggen. Hier kom je dus zeker weer een stap verder mee!

Wat als mijn partner niet mee wil kijken?

Het is prima om dit webinar alleen te volgen. Ook als JIJ iets anders gaat doen in je relatie, verandert de dynamiek en krijg je de kans om het gedoe te stoppen.

Kom ik zelf in beeld?

Nee hoor. Niemand ziet of hoort jou. Jullie zien en horen alleen mij. Wel kun je mij vragen in de chat stellen. Alleen ik zie dan wie de vraag stelt.

Wacht niet langer. Stop het gedoe in je relatie nu.