Kom naar de Relatiedag!

Relatiedag

Willen jullie aan de slag met je relatie? Nieuwe inzichten opdoen, maar ook samen lachen en ontspannen?

Tijdens de Relatiedag ga je elkaar weer opnieuw ontdekken.

De dag is goed verzorgd! Koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

Er is plek voor maximaal 5 stellen dus meld je gauw aan. En geef de liefde weer een boost!

Wanneer? Dat overleggen we graag met jullie. Meld je onderin aan en we nemen je mee in de datumprikker.

Een goede relatie vraagt onderhoud.

Maar hoe pak je dat aan?

Liefde is een leven lang leren. Hoe zorg je dat de verbinding blijft en de passie weer gaat stromen?

In de waan van de dag of na verloop van tijd, zou je zomaar kunnen vergeten waar jullie samen ooit begonnen. Jouw partner. De liefde van je leven. Je kunt uren praten en je wilt zoveel mogelijk samen zijn.

En wat heel normaal is en ons allemaal overkomt: het blijft niet zo romantisch. Dat gevoel van verbinding en liefde lijkt soms zo ver weg.

Werk, gezin, vervelende relatiepatronen, zorgen – het leven vraagt veel en je vergeet misschien dat je relatie ook aandacht nodig heeft. Aandacht die verder gaat dan een avondje samen uitgeput Netflixen op de bank.

Quality time voor elkaar

Niet iedereen hoeft meteen in therapie. Maar er is wel onderhoud nodig. Misschien dat je relatie hier of daar al hapert. Dan heb je zéker quality time nodig.

Wij weten hoe je die tijd goed kunt invullen. We helpen je om samen te ontspannen, te spelen, beter te leren communiceren.

Wat zou er kunnen gebeuren in één dag als we jullie samen aan het werk zetten?

Wij gaan met jullie aan de slag!

Mogen we ons even voorstellen?

Tijdens de Relatiedag werken we in een groep. Jullie worden begeleid door twee relatietherapeuten:

Wouter Massier – IKOS Harderwijk

Wouter werkt met mensen individueel en met hun relaties (stellen, gezinnen, families, vriendschappen). Daarnaast begeleidt hij de 25+ mannengroep, waarin het lichaamsgericht werken een groot onderdeel van de werkwijze is. Hij helpt mensen ook verder door middel van Brainspotting, wat helpt bij het verwerken van onverwerkte ervaringen. 

Willeke over Wouter: “Wouter heeft kwaliteiten die je niet vaak tegenkomt: stoer zonder zichzelf te overschreeuwen, grensverleggend zonder over je grenzen te gaan, liefdevol zonder zichzelf in jou te verliezen. Het is echt ontzettend goed en leuk om met hem te werken. Voor mij als collega maar zeker ook voor jullie als stel.”

Willeke van Voorst – Leven in je Relatie

Willeke heeft al vele stellen verder geholpen die wilden investeren (of gewoon vastliepen) in hun relatie, met gesprekken, traumaverwerking, e-coaching en bokscoaching. Ze zet daarbij ook graag in op preventie: het verdiepen van relaties door middel van blogs, video’s, podcasts, webinars en online cursussen.

Wouter over Willeke: Willeke is een warme persoonlijkheid, ik zie en voel bij haar rust en ruimte om met elkaar te kijken naar de ingewikkelde kanten van relaties. In de ontmoeting met haar is haar enthousiasme voor levende relaties sterk aanwezig, waarbij ze met begrip patronen kan uittekenen. Voor mij en voor jullie als stel is het tof om met Willeke en haar kwaliteiten aan het werk te mogen.”

Hoe ziet het programma eruit?

Welkom en kennismaking (vanaf 9.30 uur)

Live sessies

Heerlijke lunch

Ontspanning

Lichaamsgerichte oefeningen

Bewustwording

Werken aan jullie relatiepatronen

Afsluitende borrel (tot 17.30 uur)

Ervaringen van anderen

Een kostbare investering voor je relatie

Het was een mooie maar intense dag waarbij we veel mochten leren en ervaren onder de goede en veilige begeleiding van Wouter en Willeke. Bijzonder ook om met andere stellen mee te mogen kijken en luisteren waardoor er openheid en kwetsbaarheid ontstond. Ook leuk en leerzaam waren de oefeningen en spellen tussendoor. Een kostbare investering voor je relatie!”

Pieter

Heel bijzonder om live sessies mee te maken

“Heel intens maar echt een ervaring rijker. Heel bijzonder ook om live sessies mee te mogen maken. De dag was goed geregeld en een lekkere lunch. We komen graag nog een keer terug.”

Anne-Marie

Ik ben blij dat ik geweest ben

“Ik hoopte dat ik ervaringen kon delen en erkenning of herkenning zou vinden bij anderen voor onze uitdagingen en daardoor geïnspireerd en gemotiveerd zou worden/blijven om te werken aan onze relatie. Ik ben blij dat ik geweest ben.”

Sander

Bijzonder om zo diepgaand in een groep bezig te zijn

Leerzame dag en het voelde veilig. Ik vond het een bijzondere ervaring om zo diepgaand in een groep bezig te zijn.

André

Voor slechts € 250,- gaan jullie samen mee op dit avontuur!*

* Een hele dag ter waarde van 2x relatietherapie dus!

Veelgestelde vragen

Waar is de Relatiedag?

De Relatiedag vindt plaats in Harderwijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor wie is deze Relatiedag bedoeld

Voor ieder stel dat wil werken aan de relatie. Als je op zoek bent naar meer verbinding en het doorbreken van patronen in je relatie, is deze dag voor jullie!

Voor wie niet? Als jullie ernstige relatieproblemen hebben, adviseren we jullie om rechtstreeks contact op te nemen voor relatietherapie. Dan is er geen onderhoud of reparatie nodig, maar een intensief traject.

Wanneer je nog enigszins respectvol en liefdevol met elkaar om kunnen gaan, dan komen julie zeker verder tijdens deze Relatiedag.

Komt er nog een andere Relatiedag?

We organiseren meerdere keren per jaar een Relatiedag. Als je op de hoogte wilt blijven, vul dan het formulier in en vermeld je vraag in het opmerkingen-veld.

Moeten we alles in de groep delen?

Jullie hoeven niks te delen dat je niet wilt delen. Dat staat voorop.

Onze professionele én persoonlijke ervaring is dat jullie veel meer uit deze dag halen wanneer je je open durft te stellen voor andere stellen. Voor iedereen is het spannend. Natuurlijk.

Maar je kunt erop rekenen dat jullie niet alleen zijn met je relatiegedoe. In iedere relatie komt ruzie, eenzaamheid en diepe pijn voor. En in meer relaties dan je denkt, is er sprake van trauma, leugens en (vormen van) ontrouw.

Dus kom gewoon zoals je bent. Met elkaar creëeren we een veilige setting waar je kunt groeien en helen. Júist omdat je leert van andere stellen.

Daarnaast is er voldoende ruimte voor jullie om je even samen terug te trekken.

Wat houden de live sessies in?

Je kunt je als vrijwilliger opgeven voor de live-sessie. Ons advies? DOEN.

Tijdens deze sessie gaan jullie samen met een van ons aan de slag. De groep is erbij en je zult ontdekken hoeveel herkenning, begrip en veiligheid dit jullie gaat geven. Daarnaast kunnen jullie anderen inspireren met jullie proces!

Wij hebben dit zelf regelmatig meegemaakt. En we kunnen alleen maar zeggen: op deze manier haal je het maximale uit deze dag. Dan heb je het bedrag voor deze dag er al weer bijna uit (relatietherapie kost al gauw 130 euro per gesprek). Dus pak die ruimte om samen te groeien!

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Jullie kunnen de Relatiedag kosteloos annuleren tot 6 weken van tevoren. Daarna kunnen we helaas geen geld meer teruggeven in verband met de voorbereiding en de huur van de locatie.

Wel is het mogelijk om tot een week van tevoren jullie plek over te dragen aan iemand van de wachtlijst (wanneer daar sprake van is) of iemand uit jullie eigen omgeving. Neem in dat geval contact op met ons.

We hebben een andere vraag...

Neem contact op via contact@leveninjerelatie.nl. We komen graag in contact met je!

Aanmelden

Laat jullie gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Let op: we plannen de volgende Relatiedag in overleg met jullie! Je aanmelding is nog niet definitief na het invullen van onderstaand formulier.