fbpx

Relatie APK

Investeer in wat je lief is

Waar staan jullie op dit moment in je leven en in je relatie? Waar liggen kansen voor jullie om samen te groeien? Hoe zorg je voor een frisse bries door je relatie? Dat je elkaar weer goed in het vizier hebt?

Elke relatie heeft onderhoud nodig. Verder dan samen een avondje weg komen we vaak niet. En therapie zoek je niet als je geen probleem hebt. Hoe kun je dan investeren in je relatie? Plan een APK voor je relatie in!

 

Wat houdt zo’n relatie APK nou in?

Met een APK voor je relatie krijg je een relatietest, twee relatiegesprekken en opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

Check het filmpje. Dan weet je ook meteen wie ik ben. 🙂

✓ je relatie onderzoeken

Door middel van de APK relatietest zie je op welke gebieden je relatie goed scoort en welke jouw of jullie aandacht nodig hebben. Jullie maken de test los van elkaar,

De testvragen hebben betrekking op hechting en ontwikkeling, communicatie, seksualiteit, vriendschap, kwetsbaarheid en eventueel ouderschap.

✓ ontdekken wat onderhoud nodig heeft

Als je weet waar je auto rammelt, zorg je dat het verholpen wordt bij de garage. Met de uitkomsten van de APK relatietest en ons eerste gesprek (1,5 uur), kan ik zien waar het rammelt (of wat jullie aandacht nodig heeft) in jullie relatie.

Hoe gaan jullie bijvoorbeeld om met elkaar of problemen die jullie tegenkomen? Hoe maken jullie beslissingen? Hoe gaan jullie om met verschillen? Welke patronen zijn erin geslopen en helpen jullie niet om gezamenlijke doelen te bereiken?

Door je auto te onderhouden voordat ie stilstaat, voorkom je ergere schade of zelfs dat je een nieuwe auto moet kopen. Je relatie heeft ook onderhoud nodig. Wees er vroeg bij en voorkom schade aan je relatie.

✓ je relatie versterken

Tijdens onze tweede gesprek (1,5 uur) ervaar je hoe je op een andere manier contact met elkaar kunt hebben. Jullie gaan op basis van de uitkomsten van de test en onze eerste ontmoeting samen het gesprek aan. Over iets dat voor jullie allebei belangrijk is. Ik stuur bij waar nodig en laat jullie ervaren wat je doet in contact.

Vaak zie je zelf niet meer wat je gedrag met je partner doet, zeker niet als je al langer bij elkaar bent. De patronen neem je voor lief en dat is op de korte termijn ook zeker het makkelijkst. Op de langere termijn gaat het vaak schuren. Of groei je uit elkaar.

Mijn doel met de gesprekken is om jullie allebei bewuster te maken van wat jullie meenemen de relatie in en wat het effect daarvan is. En om iets nieuws te proberen wat een leuker effect heeft. Zodat je relatie sterker wordt. Zodat je meer leven in je relatie hebt.

Kosten

Dit APK-traject kost € 240,00.

Werkwijze

Na aanmelding neem ik contact met jullie op voor een telefonisch intakegesprek. We plannen dan ook meteen de twee relatiegesprekken in mijn praktijk. Je kunt dus ook het eerste telefoongesprek afwachten om te kijken of het bij jullie past. Na afloop van het traject plannen we een telefonisch consult van een half uur om te kijken of jullie nog ergens tegen aan lopen. Het is ook mogelijk om het gehele relatie-APK traject online te volgen.