Over Willeke

Mijn naam is Willeke van Voorst. Ik coach stellen in het verdiepen, versterken en herstellen van hun relatie.  Daarbij kijk ik naar hoe jullie als partners met elkaar communiceren, maar ook hoe je met jezelf al dan niet ‘contact maakt’. 

Ik volgde de vierjarige opleiding ‘ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en gestaltgezinstherapie’ bij het Kempler Instituut Nederland. Mijn manier van werken is – zoals de naam al zegt – erop gericht dat je nieuwe ervaringen opdoet, zodat je niet alleen vis krijgt voor je geld maar ook zelf leert vissen. Daar heb je de rest van je leven profijt van! Ik werk vanuit het gedachtegoed van gestalt: holistisch, in het hier-en-nu, gericht op bewustwording en acceptatie. Ik schroom niet om je te laten delen van mijn mooie en vaak pijnlijke ervaringen. Je bent echt niet alleen met je relatiegedoe!

Werkwijze

Vanaf het eerste gesprek gaan we aan de slag. Er is altijd iets om mee te werken! Ik wil je helpen te kijken naar wat je nu doet in contact met anderen (en met mij) en waar dat vandaan komt. Door in het hier en nu ander gedrag uit te proberen of een andere reactie te krijgen dan je gewend bent, ga je meer begrijpen van jezelf (en je partner!) en voel je je toegerust om dingen anders aan te pakken. Wat we bespreken is altijd actueel. Ik ben open en eerlijk en houd ook van samen lachen. Het is een persoonlijke manier van therapie. Werken aan jezelf is confronterend, maar ook leuk en het geeft nieuwe energie. Ik bied een veilige plek waar alles gezegd en gevoeld mag worden.

Mijn christelijke geloofsovertuiging is onderdeel van wie ik ben en dus hoe ik werk. Belangrijke waarden zijn liefde, trouw, verantwoordelijkheid en vergeving. Ik zal je echter niet mijn geloof opdringen of je veroordelen. Ik help je net zo graag wanneer je niet (hetzelfde) gelooft. Ervaar zelf of er een klik is tussen ons!

Mijn missie: relaties versterken

Mijn missie is om relaties te versterken, zodat soms een scheiding of crisis voorkomen kan worden. Meer dan 1 op de 3 stellen gaat uit elkaar! Met vele gevolgen voor henzelf en hun eventuele kinderen. Ze zoeken vaak te laat hulp voor waar ze in vast lopen of als ze gewoon ontevreden zijn en niet weten hoe ze het weer goed kunnen hebben samen. Zo jammer! Als je bedenkt wat een relatie ook kan zijn…

Een relatie is altijd in beweging. Je partner ontwikkelt zich dus er valt altijd weer wat nieuws te ontdekken. Pijnlijke ervaringen kunnen geheeld worden in de relatie met je partner. Door actief te (blijven) werken aan je relatie wordt het een veilige haven, een oase, een plek om te groeien.

Ik wil stellen inspireren om te werken aan hun relatie VOORDAT er stormen in hun leven komen. Weten wat je aan elkaar hebt en hoe je elkaar kunt versterken, is echt veel waard!

Veel mensen schrikken terug voor therapie. Mijn persoonlijke ervaring is dat therapie – al is het maar één gesprek – je ontwikkeling een flinke zet kan geven. Zie het als een goed gesprek. Van sleur naar een frisse blik, van machteloosheid naar regie nemen, van oude pijn naar nieuwe positieve ervaringen.

Opleidingen en specialisaties

 • Bokscoaching
 • Ademwerk
 • Brainspotting Phase I & II
 • Polyvagaal theorie
 • Medische Basiskennis (MBK)
 • Psychosociale Basiskennis (PSBK)
 • Ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en Gestalt-gezinstherapie (Kempler)
 • HBO Communicatie
6 tips om je relatie te verbeteren

Gratis webinar "Stop het gedoe in je relatie"

Maandag 24 juni 2024 om 20.00 uur

Hoe zorg je dat je vervelende patronen in je relatie doorbreekt? Door te zorgen dat je weet waar die patronen vandaan komen. Ik vertel je in dit webinar precies:

 • welke dynamiek jouw relatie plaagt
 • waarom je relatie leuker kan
 • welke leugens jij jezelf vertelt
 • wat JIJ kunt doen om de relatie te verbeteren

Er is ruimte voor jouw vragen. Zorg dus dat je het niet mist! (géén replay)

 

 

Get in touch

Ik denk graag vrijblijvend een half uurtje met je mee over welke patronen in je relatie spelen en hoe je daar stappen in kunt zetten. Voel je welkom!

Praktische informatie

Werkdagen: maandag (online), woensdag en donderdag.
contact@leveninjerelatie.nl
Bel nu: 06 – 57748395

KVK: 73433055
BTW: NL002150999B51

Registraties: NFG en koepelorganisatie RCBZ.
Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

Klachten? Neem contact op met mij. Als wij er niet uitkomen, kun je bij de NFG terecht voor klachtenafhandeling.