fbpx

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Willeke van Voorst-Mulder. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Na enkele jaren binnen marketing en communicatie gewerkt te hebben, heb ik me laten omscholen om mijn droom na te jagen. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk. I’m living the dream!

Communicatie is mijn passie, nog steeds. Maar nu meer dan ooit tussen mensen en ook: hoe je met jezelf communiceert.

Ik volgde de vierjarige opleiding ‘ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en gestaltgezinstherapie’ bij het Kempler Instituut Nederland. Hoewel ik ‘ervaringsgerichte gestalttherapeut’ beter vind klinken. Mijn manier van werken is – zoals de naam al zegt – erop gericht dat je nieuwe ervaringen opdoet, zodat je niet alleen vis krijgt voor je geld maar ook zelf leert vissen. Daar heb je de rest van je leven profijt van! Ik werk vanuit het gedachtegoed van gestalt: holistisch, in het hier-en-nu, gericht op bewustwording en acceptatie.

Werkwijze en identiteit

Vanaf het eerste gesprek gaan we aan de slag. Er is altijd iets om mee te werken! Ik wil je helpen te kijken naar wat je nu doet in contact met anderen (en met mij) en waar dat vandaan komt. Door in het hier en nu ander gedrag uit te proberen of een andere reactie te krijgen dan je gewend bent, ga je meer begrijpen van jezelf (en je partner!) en voel je je toegerust om dingen anders aan te pakken. Wat we bespreken is altijd actueel. Ik ben open en eerlijk en houd ook van samen lachen. Het is een persoonlijke manier van therapie. Werken aan jezelf is confronterend, maar ook leuk en het geeft nieuwe energie. Ik bied een veilige plek waar alles gezegd en gevoeld mag worden.

Lees hier wat anderen over mij zeggen (recensies)

Mijn christelijke geloofsovertuiging is onderdeel van wie ik ben en dus hoe ik werk. Belangrijke waarden zijn liefde, trouw, verantwoordelijkheid en vergeving. Ik zal je echter niet mijn geloof opdringen of je veroordelen. Ik help je net zo graag wanneer je niet (hetzelfde) gelooft. Ervaar zelf of er een klik is tussen ons!

Ik wil relaties versterken

Mijn missie is om relaties te versterken, zodat soms een scheiding of crisis voorkomen kan worden. Meer dan 1 op de 3 stellen gaat uit elkaar! Met vele gevolgen voor henzelf en hun eventuele kinderen. Ze zoeken vaak te laat hulp voor waar ze in vast lopen of als ze gewoon ontevreden zijn en niet weten hoe ze het weer goed kunnen hebben samen. Zo jammer! Als je bedenkt wat een relatie ook kan zijn…

Een relatie is altijd in beweging. Je partner ontwikkelt zich dus er valt altijd weer wat nieuws te ontdekken. Pijnlijke ervaringen kunnen geheeld worden in de relatie met je partner. Door actief te (blijven) werken aan je relatie wordt het een veilige haven, een oase, een plek om te groeien.

Ik wil stellen inspireren om te werken aan hun relatie VOORDAT er stormen in hun leven komen. Weten wat je aan elkaar hebt en hoe je elkaar kunt versterken, is echt veel waard!

Veel mensen schrikken terug voor therapie. Mijn persoonlijke ervaring is dat therapie – al is het maar één gesprek – je ontwikkeling een flinke zet kan geven. Zie het als een goed gesprek. Van sleur naar een frisse blik, van machteloosheid naar regie nemen, van oude pijn naar nieuwe positieve ervaringen.

Get in touch

Ik denk graag vrijblijvend een half uurtje met je mee over welke patronen in je relatie spelen en hoe je daar stappen in kunt zetten. Voel je welkom!

Willeke is een vrolijke en vriendelijke therapeut die kritische vragen durft te stellen. Ze zegt wat ze denkt en prikt door makkelijke antwoorden heen. Ze legt snel verbanden en leert je om zelf inzicht te krijgen in je patronen en waar ze vandaan komen. Ook durft ze een stukje kwetsbaarheid te laten zien, waardoor je je gelijkwaardig voelt. We hebben zowel samen als individueel gesprekken gehad en het heeft ons genoeg handvaten gebracht om zelf mee verder te gaan. Een aanrader dus, als je jezelf beter wilt leren begrijpen.
L. en A.

Relatietherapie, individuele therapie