Over Leontine

Leontine de Waal - Leven in je Relatie

Mijn naam is Léontine de Waal en ik ben werkzaam als relatietherapeut en (gezins)-gestalttherapeut bij Leven in je Relatie.

Ik heb binnen de hulpverlening jarenlang ervaring opgedaan met relaties en patronen, tussen partners onderling en tussen ouders en hun kinderen. Daarnaast neem ik mijn persoonlijke ervaringen mee.

Ik ben moeder van twee leuke kinderen, ik ben gescheiden en weer opnieuw getrouwd. We leven het leven met elkaar in een ‘samengesteld gezin’.

Zoeken naar verbinding

Relaties zijn niet altijd hetzelfde. We maken als partners (samen of individueel) verschillende processen door die we zelf soms lastig vinden of die we lastig te accepteren vinden. En voor je het weet komt er afstand in de relatie. We willen elkaar wel bereiken maar weten soms niet (meer) hoe. Met als gevolg dat je je alleen voelt binnen de relatie.

Ik wil met jou en jullie werken vanuit verbinding en zonder waardeoordeel onderzoeken waar jouw persoonlijke moeite zit. Zo krijgen we meer zicht op het patroon dat tussen jou en je partner is ontstaan en welke impact dat heeft op jullie relatie. Samen zullen we stilstaan bij de keuzes die er zijn om tot verandering te komen.

Let’s meet!

Persoonlijk ben ik open, eerlijk, spontaan, invoelend en liefdevol. En ik zie er naar uit jou te ontmoeten!