Online relatietherapie

Wil je liever online relatietherapie, maar kun je niet naar mijn praktijk voor relatietherapie in Barneveld komen? Meld je dan aan voor het online relatietraject.

Thuis in je eigen vertrouwde omgeving aan de slag met patronen in je leven of in je relatie. Ik heb hele goede ervaringen met online therapie!

online therapie relatietherapie willeke van voorst

Hoe werkt het?

We plannen een afspraak in en kort van tevoren ontvang je van mij een unieke link naar een besloten online omgeving. Daar kunnen we met elkaar in gesprek via videobellen. Zorg dus voor een webcam/laptop met camera en een goede internetverbinding (bij voorkeur met kabel).

>> Meer weten over relatietherapie?

>> Liever zelfstandig online aan de slag met je relatie?

Wanneer je samen verder wilt na ontrouw, kun je gebruik maken van het online traject S.A.M.E.N. Je kunt hiermee samen thuis aan de slag, maar het is ook goed om met regelmaat met een therapeut te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Meer weten over S.A.M.E.N.?

Wat kost het?

Kijk op de pagina Tarieven voor meer informatie. Eerst vrijblijvend kennismaken? Geen probleem. Dat kan kosteloos en duurt 30 minuten. Ook dat kan online, of telefonisch. 

“We hebben enkele online sessies gehad bij Willeke om onze relatie te versterken. In het begin waren we sceptisch over het online in gesprek gaan. Gelijk na de eerste keer voelde dit al niet veel anders dan dat je bij elkaar zit. Ideaal te combineren met kinderen en werk. Het kost hierdoor minder moeite. Weer een reden minder om niet aan je relatie te willen werken.

Willeke doorziet ons met enkele zinnen. Interessant hoe zij patronen van nu herleidt naar vroeger. We begrijpen nu beter waardoor we op bepaalde manier naar elkaar reageren. Het is voor ons nu duidelijker wat de ander wel en niet prettig vindt en kunnen hierop inspelen.”

S. en B.

Online relatietherapie

“Normaal ging ik om de week naar Willeke voor een gesprek. Nu zetten we onze gesprekken online voort. Ik heb het geprobeerd en ik ben om. Ik gun mijzelf deze gesprekken nu vaker dan anders, omdat alles door corona ontregeld is. Het online gesprek gaf me nieuwe inzichten en handvatten. Willeke moedigt me aan in mijn proces.”

Jessica

Online individuele therapie