Online therapie

online werkt ook!

 

Wil je aan de slag met jezelf (psychosociale therapie) of samen met je partner werken aan je relatie, maar kun je door omstandigheden niet naar mijn praktijk voor relatietherapie in Barneveld komen? Meld je dan aan voor online therapie. 

Hoe werkt het?

We plannen een afspraak in en kort van tevoren ontvang je van mij een unieke link naar een besloten online omgeving. Daar kunnen we met elkaar in gesprek via videobellen. Zorg dus voor een webcam/laptop met camera en een goede internetverbinding (bij voorkeur met kabel).

>> Meer weten over individuele therapie?

>> Meer weten over relatietherapie?

>> Geen therapie maar wel onderhoud nodig voor je relatie?

Wanneer je samen verder wilt na ontrouw, kun je gebruik maken van het online traject S.A.M.E.N. Je kunt hiermee samen thuis aan de slag, maar het is ook goed om met regelmaat met een therapeut te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Meer weten over S.A.M.E.N.?

Wat kost het?

Kijk op de pagina Tarieven voor meer informatie. Eerst vrijblijvend kennismaken? Geen probleem. Dat kan kosteloos en duurt 30 minuten. Ook dat kan online, of telefonisch.

Meer weten?

Neem contact op met Willeke van Voorst, psychosociaal- en relatietherapeut bij Leven in je Relatie.

 

“Normaal ging ik om de week naar Willeke voor een gesprek. Nu zetten we onze gesprekken online voort. Ik heb het geprobeerd en ik ben om. Ik gun mijzelf deze gesprekken nu vaker dan anders, omdat alles door corona ontregeld is. Het online gesprek gaf me nieuwe inzichten en handvatten. Willeke moedigt me aan in mijn proces.”

Jessica