fbpx
Willeke van Voorst

Online cursus:
Stop het gedoe in je relatie!

Er zijn 3 oorzaken van relatiegedoe:

  • ruzies
  • eenzaamheid
  • gebrek aan passie

In deze online relatiecursus ontdek je wat er onder jullie relatiegedoe zit en vertel ik je precies waar de sleutel ligt tot meer leven in je relatie: 

Minder ruzie, meer verbondenheid en meer passie.

Waarom is mijn relatie niet meer leuk?

Naar familie en vrienden toe laat je het misschien niet merken, maar soms vraag je je af hoe je het samen weer leuk krijgt.

Mogen we even klagen, zo onder elkaar?

Soms is er je relatie gewoon geen bal aan.

De ruzies zijn uitputtend. De seks is niet meer wat het geweest was. Samen lachen heb je geen tijd voor. Je vraagt je misschien zelfs af wie je zelf ook al weer bent.

Waar is de gebruiksaanwijzing? Waarom hebben we toch zo’n GEDOE in onze relatie?

Pak het probleem bij de wortel aan

We zijn geneigd om gedoe in onze relatie te negeren. Dit heeft grote gevolgen trouwens. Veel stellen in mijn praktijk komen te laat in therapie. Dan is er al zoveel gezegd en gebeurd, de liefde is teveel bekoeld om weer te kunnen ontvlammen. Om elkaar te willen begrijpen en steunen.

Dus wat als je het gedoe nou eens niet negeert?

Wat zou er kunnen gebeuren als je weet wat er onder het gedoe in je relatie zit?

Dan weet je ook de oplossing.

En anders kom je daar in deze cursus wel achter.

Pas als je weet wat er werkelijk aan de hand is kun je weer verder bouwen aan je relatie.

Na het volgen van deze cursus

heb je concrete, vernieuwende inzichten in jouw relatie

kun je de eerste stappen zetten naar relatie 2.0

weet je wat jouw grootste uitdaging in je relatie is

heb je concrete tips om meer leven in je relatie te brengen

weet je wat het geheim is van een sterke relatie

Wat kost het?

De online relatiecursus ‘Stop het gedoe in je relatie’ kost slechts € 19,-

Wat zit er allemaal in deze cursus?

In je persoonlijke leeromgeving vind je 3 uitgebreide video’s, de bonusvideo ‘de 7 bouwstenen van een sterke relatie’, opdrachten, gespreksvragen, artikelen en veel tips om het gedoe in je relatie voor eens en voor altijd te stoppen!

Stop het gedoe in je relatie
Werkblad - De 7 bouwstenen van een sterke relatie

Ruzies

Wat gebeurt er onder de oppervlakte als je ruzie hebt met je partner? Wat is jullie dynamiek en hoe kun je dit stoppen? Ontdek wat je relatie (en je partner) werkelijk nodig heeft! Je ontdekt ook wat je te doen staat als je nooit ruzie maakt.

Eenzaamheid

Hoe komt het dat je je eenzaam kunt voelen in je relatie? Dat je je niet verbonden met elkaar voelt? En wat is je grootste uitdaging om dit patroon te doorbreken?

Gebrek aan passie

“Two become one and then there is none.” (Robert Resnick)

We hebben veel over voor onze relatie, de verbinding met onze partner. Maar de prijs kan hoog zijn: we raken onszelf, onze eigenheid en vrijheid kwijt. En dan dooft de passie uit.

 

Voor slechts € 19,- vertel ik je wat je kunt doen aan relatiegedoe!

Ervaringen van anderen

Oplossingen voor je relatiegedoe

“Ik was verrast door de openheid van Willeke’s eigen ervaringen en humor in de cursus. Deze relatiecursus is toegankelijk en helder. Het laat zien wat er in je relatie kan spelen en wat oplossingen zijn.”

Anne

Online cursus Stop het gedoe in je relatie

Verdieping van communicatie

Eigenlijk ben ik uit nieuwsgierigheid deze online relatiecursus van Willeke gaan volgen. Werkzaam als maatschappelijk werker dacht ik al behoorlijk wat inzicht te hebben in mijzelf, maar doordat Willeke juist met concrete voorbeelden ingaat op wat er in je eigen relatie kan spelen, heb ik er toch veel van geleerd. Vooral erkenning van wat er kan spelen was fijn! Daarnaast heeft het mij geholpen om in gesprek te gaan met mijn partner, ben ik me meer begrepen gaan voelen en is de communicatie tussen ons verder verdiept. Kortom; ik ben blij en dankbaar voor wat het ons heeft opgeleverd en zou het iedereen aanraden!

Josine

Online cursus Stop het gedoe in je relatie

Praten over gevoelens

“Inmiddels heb ik mijn man (eindelijk) zover gekregen om mee te doen met deze cursus. Dat heeft heel wat voeten in de aarde gehad hoor. Hij dacht het zelf wel op te kunnen lossen. Maar na jaren moest hij eindelijk wel toegeven dat dat niet het geval was.
We begonnen met het filmpje over ruzie en daarna hebben we daar over doorgepraat. Bij ons kwamen heel veel patronen ook steeds terug.
De vragen waar naar verwezen werd, zijn we elk afzonderlijk gaan maken. En iedere week nemen we de tijd om ze samen te bespreken. Het werkt zo verhelderend. We praten nu over de gevoelens die onder de ruzie zitten. En over dingen die we niet eens van elkaar wisten, na bijna 33 jaar huwelijk!!

Ik ben echt reuze blij, dat ik mij destijds hiervoor heb aangemeld.”

Maartje

Online cursus Stop het gedoe in je relatie

Hoi, ik ben Willeke!

Psychosociaal en relatietherapeut. Jong getrouwd en nu alweer ruim 18 jaar samen met jeugdliefde Freek. We hebben vier mooie kinderen. Klinkt lekker idyllisch, toch?

Niets was minder waar.

De eerste zeven jaar van ons huwelijk was keihard werken. We waren goede vrienden en dachten elkaar goed te kennen. Maar wat neem je veel verborgen dingen mee je relatie in! We waren enorm verschillend van elkaar en hadden hoge verwachtingen van de relatie. Wat viel het tegen.

Na twee weken huwelijk zat ik te huilen aan de keukentafel. Was dit het nou?

Samen werken aan een betere relatie

We bezochten samen therapeuten, conferenties, workshops en we lazen boeken over relaties. Langzaam doorbraken we patronen, werden we meer onszelf en leerden elkaar liefhebben op een manier die werkt.

Ik koos ook voor een carrièreswitch. Van communicatieadviseur naar ervaringsgerichte gestalttherapeut. Niet alleen laaide de passie in mijn relatie hierdoor op, ook de passie om andere stellen te helpen een succes van hun relatie te maken.

Het allerliefste help ik jou ook om meer leven in je relatie te krijgen. Met mijn hulp krijg je sneller die fijne relatie waar je eindelijk (h)echt contact met elkaar hebt. 

Wacht niet langer. Stop het gedoe in je relatie.

Waarom zou je wachten als je relatie vanaf vandaag zal veranderen?

In deze online relatiecursus ontdek je wat er onder jullie relatiegedoe zit en vertel ik je precies waar de sleutel ligt tot meer leven in je relatie: 

Minder ruzie, meer verbondenheid en meer passie.