Online cursus:
Stop het gedoe in je relatie!

Er zijn 3 oorzaken van relatiegedoe:

  • ruzies
  • eenzaamheid
  • gebrek aan passie

In deze online relatiecursus ontdek je wat er onder jullie relatiegedoe zit en vertel ik je precies waar de sleutel ligt tot meer leven in je relatie:

Minder ruzie, meer verbondenheid en meer passie.

Waarom is mijn relatie niet meer leuk?

Naar familie en vrienden toe laat je het misschien niet merken, maar soms vraag je je af hoe je het samen weer leuk krijgt.

Mogen we even klagen, zo onder elkaar?

Soms is er je relatie gewoon geen bal aan.

De ruzies zijn uitputtend. De seks is niet meer wat het geweest was. Samen lachen heb je geen tijd voor. Je vraagt je misschien zelfs af wie je zelf ook al weer bent.

Waar is de gebruiksaanwijzing? Waarom hebben we toch zo’n GEDOE in onze relatie?

Pak het probleem bij de wortel aan

We zijn geneigd om gedoe in onze relatie te negeren. Dit heeft grote gevolgen trouwens. Veel stellen in mijn praktijk komen te laat in therapie. Dan is er al zoveel gezegd en gebeurd, de liefde is teveel bekoeld om weer te kunnen ontvlammen. Om elkaar te willen begrijpen en steunen.

Dus wat als je het gedoe nou eens niet negeert?

Wat zou er kunnen gebeuren als je weet wat er onder het gedoe in je relatie zit?

Dan weet je ook de oplossing.

En anders kom je daar in deze cursus wel achter.

Pas als je weet wat er werkelijk aan de hand is kun je weer verder bouwen aan je relatie.

Na het volgen van deze cursus

heb je concrete, vernieuwende inzichten in jouw relatie

kun je de eerste stappen zetten naar relatie 2.0

weet je wat jouw grootste uitdaging in je relatie is

heb je concrete tips om meer leven in je relatie te brengen

weet je wat het geheim is van een sterke relatie

Wat kost het?

De online relatiecursus ‘Stop het gedoe in je relatie’ kost slechts € 19,-

Wat zit er allemaal in deze cursus?

In je persoonlijke leeromgeving vind je 3 uitgebreide video’s, de bonusvideo ‘de 7 bouwstenen van een sterke relatie’, opdrachten, gespreksvragen, artikelen en veel tips om het gedoe in je relatie voor eens en voor altijd te stoppen!

RUZIES: Stap uit de dynamiek

Je relatie is als een achtbaan. Als je weer over de kop gaat, denk je: waarom?! Ik vertel je hoe het komt dat je steeds weer in die dynamiek terecht komt met je partner en hoe jullie dit samen kunnen stoppen. Aan de hand van mijn persoonlijke verhaal, tips en een praktisch werkblad, weet je vandaag nog wat er aan de hand is in je relatie én wat je kunt doen om uit die achtbaan te stappen.

EENZAAMHEID: Meer verbinding

Als jullie dichter bij elkaar komen, gaat het meer schuren. Dat is een feit. Sommige stellen vermijden dan dat. Je verliest je in je werk of de kinderen. Praktisch gezien zijn jullie een team, maar er is een chronisch gebrek aan verbondenheid. Je vraagt je af: zijn we misschien te verschillend? Ik vertel je hoe je weer dichter bij elkaar kunt komen. Op naar meer verbinding!

GEBREK AAN PASSIE: Op zoek naar jezelf

Als er te weinig ruimte is voor eigenheid, raak je de passie kwijt. Ergens onderweg ben je een stuk van jezelf verloren. Je hebt teveel concessies gedaan. En als je in deze aangepaste modus blijft, kom je in de sleur terecht. Teveel verbondenheid gaat ten koste van de passie. Dus de grote vraag is: wie ben je los van je partner? En welke risico’s loopt je relatie door hier geen aandacht aan te besteden?

Werkblad - De 7 bouwstenen van een sterke relatie

BONUS: de kracht van een sterke relatie

Hoe sterk is jullie relatie? Met het werkblad ‘De 7 bouwstenen voor een sterke relatie’ ga je concreet in gesprek met je partner over wat jullie nu nog te doen hebben. Wat gaat er al goed en wat heeft nog aandacht nodig? Over kwetsbaar durven zijn, hechting, de balans tussen alleen en samen, communicatie en conflicten, vriendschap, seks en intimiteit en omgaan met veranderingen.

Maak samen afspraken maken over hoe je de relatie krijgt waar je zo naar verlangt.

Voor slechts € 19,- vertel ik je wat je kunt doen aan relatiegedoe!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de cursus?

Dat wisselt enorm per stel. De online relatiecursus bestaat uit vier video’s, elk maximaal 15 minuten. Je bent natuurlijk snel door zo’n video heen. Maar wat kan het veel los maken! De gespreksvragen zullen jou en je partner helpen om meer verdieping te zoeken. Er zijn stellen die met één video avonden lang in gesprek zijn, en misschien ben je wel sneller klaar. Doe wat bij je past!

Tot wanneer hebben we toegang tot de cursus?

Je krijgt 6 maanden toegang tot de cursus. Daarna kun je niet meer inloggen.

Stopt deze cursus het gedoe in onze relatie?

Door alle video’s, tips, links en werkbladen, en hopelijk de goede gesprekken die je met je partner krijgt, ben je al aan de slag gegaan met het gedoe in je relatie. De eerste stap is al gezet! Iets nieuws leren kost altijd tijd, dus houd goed in de gaten wat jouw relatie nodig heeft om verder te groeien, ook na deze cursus.

Wat als mijn partner geen prater is?

Dit komt heel veel voor. Dan nog zullen de video’s jullie samen inzicht geven in wat er gebeurt. Waarom praat je partner niet graag een ruzie uit? Of vindt hij (of zij, maar meestal hij) het lastig om onder woorden te brengen wat hij voelt? De cursus kan jullie dus brengen dat je hetzelfde wilt: samen leren praten over wat belangrijk is. Samen zoeken naar meer verbinding. Zoek er desnoods hulp bij.

Kun jij ons helpen om relatiegedoe te stoppen?

Het is mijn lust en mijn leven. Plan hier een kennismakingsgesprek in en ik denk vrijblijvend een half uur met jullie mee. Wat is er nodig en hoe kan ik jullie hiermee verder helpen?

Ervaringen van anderen

Oplossingen voor je relatiegedoe

“Ik was verrast door de openheid van Willeke’s eigen ervaringen en humor in de cursus. Deze relatiecursus is toegankelijk en helder. Het laat zien wat er in je relatie kan spelen en wat oplossingen zijn.”

Anne

Online cursus Stop het gedoe in je relatie

Verdieping van communicatie

Eigenlijk ben ik uit nieuwsgierigheid deze online relatiecursus van Willeke gaan volgen. Werkzaam als maatschappelijk werker dacht ik al behoorlijk wat inzicht te hebben in mijzelf, maar doordat Willeke juist met concrete voorbeelden ingaat op wat er in je eigen relatie kan spelen, heb ik er toch veel van geleerd. Vooral erkenning van wat er kan spelen was fijn! Daarnaast heeft het mij geholpen om in gesprek te gaan met mijn partner, ben ik me meer begrepen gaan voelen en is de communicatie tussen ons verder verdiept. Kortom; ik ben blij en dankbaar voor wat het ons heeft opgeleverd en zou het iedereen aanraden!

Josine

Online cursus Stop het gedoe in je relatie

Praten over gevoelens

“Inmiddels heb ik mijn man (eindelijk) zover gekregen om mee te doen met deze cursus. Dat heeft heel wat voeten in de aarde gehad hoor. Hij dacht het zelf wel op te kunnen lossen. Maar na jaren moest hij eindelijk wel toegeven dat dat niet het geval was.
We begonnen met het filmpje over ruzie en daarna hebben we daar over doorgepraat. Bij ons kwamen heel veel patronen ook steeds terug.
De vragen waar naar verwezen werd, zijn we elk afzonderlijk gaan maken. En iedere week nemen we de tijd om ze samen te bespreken. Het werkt zo verhelderend. We praten nu over de gevoelens die onder de ruzie zitten. En over dingen die we niet eens van elkaar wisten, na bijna 33 jaar huwelijk!!

Ik ben echt reuze blij, dat ik mij destijds hiervoor heb aangemeld.”

Maartje

Online cursus Stop het gedoe in je relatie

Hoi, ik ben Willeke!

Psychosociaal en relatietherapeut. Jong getrouwd en nu alweer ruim 18 jaar samen met jeugdliefde Freek. We hebben vier mooie kinderen. Klinkt lekker idyllisch, toch?

Niets was minder waar.

De eerste zeven jaar van ons huwelijk was keihard werken. We waren goede vrienden en dachten elkaar goed te kennen. Maar wat neem je veel verborgen dingen mee je relatie in! We waren enorm verschillend van elkaar en hadden hoge verwachtingen van de relatie. Wat viel het tegen.

Na twee weken huwelijk zat ik te huilen aan de keukentafel. Was dit het nou?

Samen werken aan een betere relatie

We bezochten samen therapeuten, conferenties, workshops en we lazen boeken over relaties. Langzaam doorbraken we patronen, werden we meer onszelf en leerden elkaar liefhebben op een manier die werkt.

Ik koos ook voor een carrièreswitch. Van communicatieadviseur naar ervaringsgerichte gestalttherapeut. Niet alleen laaide de passie in mijn relatie hierdoor op, ook de passie om andere stellen te helpen een succes van hun relatie te maken.

Het allerliefste help ik jou ook om meer leven in je relatie te krijgen. Met mijn hulp krijg je sneller die fijne relatie waar je eindelijk (h)echt contact met elkaar hebt. 

Wacht niet langer. Stop het gedoe in je relatie.

Waarom zou je wachten als je relatie vanaf vandaag zal veranderen?

In deze online relatiecursus ontdek je wat er onder jullie relatiegedoe zit en vertel ik je precies waar de sleutel ligt tot meer leven in je relatie: 

Minder ruzie, meer verbondenheid en meer passie.