fbpx

Masterclass traject

Ferdinand Bijzet & Willeke van Voorst

WIL JIJ OOK EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK?

Je bent al even bezig met je praktijk. De praktische zaken zijn geregeld. Maar waar blijven de klanten?

Of je hebt wel klanten, maar je zou slimmer willen ondernemen. Zodat je met minder energie dezelfde impact hebt.

Je zou meer winst willen maken, maar waar begin je?

Wij weten hóe!

Masterclass traject

Met ons Masterclass Traject van 6 maanden helpen wij jou bouwen aan een stevige basis voor je praktijk. Met online Masterclass Sessies, persoonlijke begeleiding en opdrachten. We delen het geheim van een succesvolle praktijk en helpen jou verder op weg naar meer impact, meer plezier en meer winst.

Alle geheimen van een succesvolle praktijk

Hoe doen ze dat toch? Een constante klantenstroom, zelf kiezen met wie je graag werkt, een groeiende winst en vooral veel plezier hebben in het ondernemen.

Ferdinand Bijzet startte zijn eigen praktijk in 1800. Inmiddels werken er 4 collega’s, wordt hij gevraagd door media, bedrijven en collega-therapeuten voor advies over ondernemen en coaching.

Willeke van Voorst begon haar eigen praktijk tijdens haar studie bij het Kempler Insituut Nederland. In een paar jaar tijd zette zij een stevige basis voor haar praktijk neer. Door blogs, online marketing en promotie in de media is er een constante klantenstroom ontstaan.

Ferdinand en Willeke hebben beide ook ervaring met ‘passief inkomen’. Hoe je je diensten zodanig kunt inzetten dat je voor dezelfde hoeveelheid werk meerdere mensen verder helpt. Meer impact voor je klanten én meer winst voor jou.

Wij delen graag onze geheimen met jou, maar boven alles willen we jou graag helpen om een gezonde, duurzame en winstgevende praktijk te bouwen.

Ontdek het geheim van
een winstgevende praktijk.

Wat houdt het Masterclass traject precies in?

Je komt in een groep van gemotiveerde coaches en therapeuten die samen met jou aan het werk gaan met het bouwen van een sterke onderneming.

Vragenlijst

Vooraf krijg je een uitgebreide vragenlijst over je praktijk, jouw manier van ondernemen en de vragen die je nu al hebt. Als we jouw vragen kennen, kunnen we je verderop in het traject ook beter helpen.

9x online Masterclass sessies

Om de week ontmoeten we elkaar online. We nemen je stap voor stap aan de hand. Over elk onderwerp delen wij onze ervaring, tips en opdrachten. Vervolgens ga je hier zelf verder mee aan de slag en pas je het direct toe in je praktijk. Van elke sessie krijg je een opname.

9x online vragenuurtje

De weken dat er geen Masterclass sessie is, organiseren we een vragenuurtje. Hier kun je delen waar je tegenaan loopt. Zo inspireren deelnemers elkaar én helpen we je meteen verder op weg.

Exclusieve coaching

Tijdens het traject plannen we een 2-op-1 coachingsgesprek in. Samen met Ferdinand en Willeke spreek je jouw proces en uitdagingen door. Laat je inspireren en voeden met onze ervaring. Vraag feedback op jouw praktijk of manier van ondernemen. Van elk vragenuurtje krijg je een opname.

Netwerk van experts

We hebben een netwerk van experts op het gebied van marketing, communicatie, online zichtbaarheid, enzovoorts. Graag brengen we jou in contact met partners die je met jouw specifieke vraag verder kunnen helpen. En ook nog met fikse kortingen!

Feestelijke afsluiting

Met de groep deelnemers vieren we jouw successen tijdens het Masterclass Event. We nodigen daarnaast onze experts uit, zodat je direct kunt netwerken.

Wanneer?

De eerste groep start op maandagavond 9 januari 2023. Vanaf dan kun je elke week inloggen op maandagavond voor de Masterclass sessie of het vragenuurtje.

Masterclass Traject

 

€ 1447

6 maanden bouwen aan je praktijk

Inspiratie én aan de slag

9 Masterclasses

Vragenuurtjes

Exclusieve coachingsessie

10 NVAGT punten

Tot 15 december krijg je een vroegboekkorting van € 200. 

Testimonials & Featured Clients

Aliquam vehicula nunc facilisis tincidunt feugiat. Pellentesque sed viverra nisi. Fusce et laoreet augue. Quisque pretium, felis at volutpat rhoncus, ligula lectus semper urna.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Duis tristique pretium nunc, eget imperdiet tortor auctor et. Mauris porttitor mollis metus at sollicitudin. Etiam id bibendum ipsum. Proin molestie, velit eget euismod rhoncus.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Fusce in sapien sit amet lectus iaculis porttitor ac at magna. Proin at lectus tincidunt ante dapibus rhoncus. Maecenas eget ornare ipsum. Sed quis consequat lorem.

Thomson Polan, CEO @ Caramal Digital Studio

Sometimes I write About Writing

Een time-out van je relatie

Een time-out van je relatie

Soms kan een time-out helpen. Het voelt echter al gauw als 'het begin van het einde'. Niet geheel onterecht. Toch is het soms noodzakelijk om tot jezelf te komen. Om rust te krijgen van het gedoe in je relatie en te onderzoeken of en hoe je verder wilt met je partner....

Als je partner anders denkt over coronamaatregelen

Als je partner anders denkt over coronamaatregelen

Dat je partner en jij over veel dingen anders denken wist je al. Verschil mag er zijn. Maar door de pandemie en coronamaatregelen kan de spanning tussen partners flink oplaaien. We worden continu uitgedaagd om een positie te kiezen: houd ik me aan de regels of niet?...

Sabotage in je relatie

Sabotage in je relatie

Soms saboteer je je relatie. Niet omdat je geen relatie wilt, maar omdat het je even te spannend wordt. Dat heeft met kwetsbaarheid en vertrouwen te maken. Je doet iets om de verbinding tussen jullie te verbreken. Waarom saboteren we iets wat juist zo belangrijk is...

Let’s Start a Conversation