Welkom bij jullie online training!

Welkom

Een sterke relatie levert zo veel goede dingen op: gezondheid, geluk, een gevoel van veiligheid en vrijheid om je verder te ontwikkelen. Laat je inspireren om aan de slag te gaan!

Module 1: hechting en ontwikkeling

Wat heeft jou gevormd tot wie je nu bent? En wat daarvan neem je mee in je relatie? Over hechting, ontwikkeling, blauwe plekken en verwachtingen.

Module 2: autonomie en verbondenheid

Hoe zorg je voor een goede balans tussen autonomie en verbondenheid, tussen zelfstandig en samen? Ga aan de slag met de angst voor afwijzing of verlating.

Module 3: communicatie en conflicten

Stilzwijgen of knallende ruzies? Wat zijn jullie patronen? Ontdek welk gesprek jullie werkelijk te voeren hebben samen. Welk verlangen zit er onder jullie gedrag?

Module 4: omgaan met verschillen

Waarin verschillen jullie van elkaar en wat betekent dat voor jullie relatie? Ontdek de meerwaarde van jullie verschillen en doorbreek vastgeroeste patronen.

Module 5: kwetsbaar zijn

Zonder kwetsbaarheid geen intimiteit. Grenzen en veiligheid zijn daarbij belangrijke onderwerpen. Ga samen op zoek naar de kwetsbare plekken en leer er samen voor te zorgen.

Module 6: liefde en waardering

Investeer in jullie vriendschap en ontdek nieuwe manieren om je liefde en waardering voor je partner te uiten. Waardoor voel jij je geliefd?

Module 7: seks en intimiteit

Het dilemma van een duurzame relatie. De nabijheid zorgt voor minder verlangen. Welke rol speelt seks in jullie relatie? Hoe wakker je het vuur in je relatie weer aan?

Module 8: je relatie na de komst van een kind

Wat verandert er als je samen ouders wordt en hoe zorg je dat je met elkaar verbonden blijft? Welke verschillen zijn er in opvoeding?

#durftevragen

Stel je vraag aan de relatietherapeut

Wil je persoonlijk feedback op jullie proces? Stuur me een bericht en ik reageer binnen 2 werkdagen. Gratis en vrijblijvend.

15 + 9 =