kom op adem in een tijd van crisis

L.I.C.H.T.
Groepen

Ben je op zoek naar meer lucht en licht in je leven?

Wil je met anderen zoeken naar hoe dit een mooie tijd voor jou en je partner/gezin kan worden?

Wil je delen wat je bezighoudt, begrip en herkenning vinden?

Wil je groeien in wie je bent?

Wat is een LICHT-groep?

Een LICHT-groep bestaat uit 6-8 mensen die elkaar om de week op woensdagavond van 20.30 tot 22.00 uur ontmoeten via een online groepsgesprek (met beeld). Het is een vaste groep.

Hier kun je op adem komen. Deel je zorgen, maar ook je lichtpuntjes. Bemoedig elkaar. Soms doen we een mindfulnessoefening, zodat je ook letterlijk op adem komt.

Ik zorg dat de avonden goed verlopen en we met elkaar voor een verdieping zorgen. Lees hier meer over mij.
De kosten voor deelname zijn € 20 per maand.

Een LICHT-groep is een plek waar je ruimte krijgt voor wie jij bent en wat jou bezighoudt. We bespreken bijvoorbeeld over dit soort onderwerpen:

WAT DOE JE MET ANGST OF ONZEKERHEID?

HOE ZORG JE GOED VOOR JEZELF (terwijl iedereen thuis is!)

HOE HOUD JE HET LEUK MET JE PARTNER?

HOE GA JE OM MET STRESS?

l.i.c.h.t.

L van lucht en licht in je leven. Voor jezelf, maar doordat je groeit in je persoonlijk proces ben je ook een lichtje voor de mensen om je heen.

I van inzicht, in jezelf en in patronen die je niet verder helpen.

C van contact, met nieuwe mensen die – net als jij – een veilige en inspirerende plek willen, zonder nog meer verplichtingen.

H van herkenning. Je bent niet de enige die wel eens onzeker, bang of in de war is. Het kan heel bemoedigend zijn als je ontdekt dat jij heus niet gek bent. 😉

T van team. We zijn er voor elkaar, op afstand. We tonen respect voor elkaars beleving, geloof, emoties en privacy. Geen oordeel en eindeloos adviezen, maar een teamspirit waardoor jij groeit.

k

Aanmelden

Aanmelden is simpel. Stuur een berichtje naar contact@leveninjerelatie.nl of 06-57748395. We videobellen van tevoren eerst even 1-op-1!

Voorbereiding

Zorg voor een laptop met camera/webcam en test het geluid. Sluit bij voorkeur je laptop met kabel aan op het internet. En zet een lekkere bak koffie!

Link in mail

Je ontvangt een link naar de online, besloten omgeving. Log om 20.30 uur in en je kunt deelnemen aan het online groepsgesprek.

Ontmoeting

Vertel ons wat jou bezighoudt. Waar loop je tegenaan? Welke gevoelens horen daarbij? Hoe ga je hiermee om? Wij zijn er voor elkaar.

meld je aan

Na aanmelding ontvang je een mail met aanvullende vragen, informatie en een factuur. Je hoort zo snel mogelijk wanneer je eerste online LICHT-groepsgesprek van start gaat.

Heb je nog een vraag? Die kun je ook hier stellen!