fbpx

Ervaringen in mijn praktijk

Wij hebben gekozen voor De Grote Relatiecursus omdat we weten dat een relatie altijd beter kan, niet omdat onze relatie nu zo slecht was. Nu we wat meer tijd krijgen om met elkaar te besteden leek het ons een goed idee om deze cursus te volgen.

Het effect is geweldig en voor ons buiten alle verwachting om. Ik ben persoonlijk erg blij dat ik dit samen met mijn vrouw kan doen. Je krijgt hierdoor echt super mooie gesprekken en je groeit snel weer naar elkaar toe. Mijn vrouw gaat erg makkelijk met intieme gesprekken om, ik zelf moet daar nog verder mijn draai in zien te vinden. Ik zie echter nu al de progressie en het resultaat hiervan.

We leren elkaar nog veel beter te begrijpen.. echt heel erg mooi. Het brengt je echt iets 😊 de twijfel die ik vooraf had is compleet weggenomen.

D & S

De Grote Relatiecursus

Willeke is een zeer krachtige en lieve vrouw. Ze kan heel goed luisteren en dit vertalen naar een taal die ikzelf ook spreek. Zelf lukt het ook niet altijd om goed en duidelijk te communiceren wat er in mezelf omgaat.

Willeke geeft je een thuisgevoel en stelt de juiste vragen waardoor we tot de kern komen. Vanuit deze kern geeft ze kracht en inzichten om bepaalde patronen of gedachte van een andere kant te benaderen. Hierdoor komt voor mij de lat die ik mezelf opleg steeds een stukje lager te liggen.

Bert

Individuele therapie

We hebben enkele online sessies gehad bij Willeke om onze relatie te versterken. In het begin waren we sceptisch over het online in gesprek gaan. Gelijk na de eerste keer voelde dit al niet veel anders dan dat je bij elkaar zit. Ideaal te combineren met kinderen en werk. Het kost hierdoor minder moeite. Weer een reden minder om niet aan je relatie te willen werken.

Willeke doorziet ons met enkele zinnen. Interessant hoe zij patronen van nu herleidt naar vroeger. We begrijpen nu beter waardoor we op bepaalde manier naar elkaar reageren. Het is voor ons nu duidelijker wat de ander wel en niet prettig vindt en kunnen hierop inspelen.

S. en B.

Relatietherapie

de grote relatiecursus willeke van voorst

Sinds een aantal maanden volgen wij relatietherapie, na in eerste instantie gestart was met individuele therapie. ‘Leven in je relatie’ geeft precies weer waar Willeke voor staat: als individu leef je in een relatie met jezelf en met de ander. Willeke kan de dynamiek die ontstaat in deze relatie(s), herkennen en verwoorden. Ook geeft Willeke handvatten om hier mee om te gaan.

Willeke is erg goed in het observeren en analyseren wat er gebeurd, zowel fysiek als verbaal. Ook kan zij reflecteren op zichzelf en hier eerlijk over zijn. Dit maakt haar heel betrouwbaar. De gesprekken zijn prettig, oprecht en eerlijk. En wij gaan hierdoor weer rustig en met meer begrip naar huis.

Wil je diepgang, meer verbondenheid, jezelf en elkaar echt leren begrijpen, dan is Leven in je Relatie heel waardevol.

G. en A.

Relatietherapie

Wat wij heel fijn vonden is dat je je op je gemak voelt bij Willeke. Je kunt jezelf zijn zonder oordeelsvorming. Ze heeft een bijzondere vaardigheid om dat wat je eerder gezegd hebt terug te halen en te koppelen aan logische verklaringen. Ze laat merken en zegt dat je mag zijn zoals je bent.

Wat individuele therapie ons heeft gebracht:
Dat ik sneller terugkoppel hoe ik mij voel en wat een situatie met mij doet. Dat ik meer over vroeger nadenk en hoe patronen mij gevormd hebben. De therapie heeft ons samen naar een hoger level in onze relatie gebracht. We overleggen meer, waarderen elkaar meer en zijn daardoor gelukkiger samen. Dankjewel Willeke, het was en is nog steeds fijn om dit te mogen ervaren!

R (en partner)

Individuele therapie

Ook heb je geen relatieproblemen, is dit evengoed een aanrader. Je leert mekaar toch anders kennen. Je leert je verdiepen in de ander ermee omgaan en erover praten. Het is fijn als je dat lukt. Alles lijkt er beter van te worden, samen, voor de kinderen en tussen de lakens.
Wij hebben er in ieder geval wel baat bij gehad en wie weet zoeken we je nog eens op Willeke, als we weer eens in die vicieuze cirkel komen! Zo professioneel en persoonlijk tegelijk. Echt fijn voor vrouw maar ook zeker voor de man. Bedankt!
Robbert en Manon

Relatietherapie

Ik heb bij Willeke relatietherapie en individuele therapie mogen volgen. Tijdens onze relatietherapie bracht zij ons weer in verbinding met elkaar. Ze wist onze pijnpunten te benoemen en de juiste handvaten toe te rijken. Dacht je dat je na 12 jaar elkaar goed wist te kennen. Willeke heeft ons nog dichter bij elkaar weten te brengen. We hebben echte gesprekken en leren elkaar beter te begrijpen. Onze relatie heeft meer verdieping gekregen, wij worden samen oud!

Daarna zijn mijn partner en ik beiden nog de individuele therapie gaan volgen. Wat een verrijking is dat! Het is confronterend hoor, zo met je zelf aan de slag te gaan, maar wat leer je veel! Willeke leeft met je mee, houdt je een spiegel voor. Ik vond herkenning en daardoor kon ik haar kritische noot tot me nemen, mijn gevoel aan haar uiten. Ik was soms echt boos op haar doordat wat ze zei mij zo raakte, maar dat mocht. Ze ging er op door en zo vonden we samen waar mijn patronen vandaan kwamen. Ze tilt je op, neemt je mee en zet je met beide voeten terug op jouw aarde.

Ik moet denken aan haar qoute die regelmatig tijdens onze gespreken voorbij kwam als ik heel hard moest nadenken maar het stiekem gewoon heel spannend vond om vanuit mezelf te antwoorden: ‘er is geen goed of fout!’

Aan Willeke had ik een fijne gesprekspartner, ze heeft me mijn fijne zelfverzekerder ‘ik’ doen terug vinden en nu echt vanuit mijzelf.

Willeke is puur, kritisch, doortastend en weet waar ze het over heeft door vanuit zichzelf te praten maar wel heel professioneel. Komt soms enorm grappig uit de hoek, dat is heerlijk. Het maakt je sessie niet zo zwaar. Ik ga haar nog missen.

N. en C.

Relatietherapie, individuele therapie

We kwamen bij Willeke terecht omdat we vast zaten in patronen en elkaar niet begrepen. Dit zorgde voor veel stress, discussie en onzekerheid. Willeke heeft ons beiden een spiegel voorgehouden om zo in te laten zien wat we doen en waarom. Dat inzicht zorgt ervoor dat we nu minder makkelijk in diezelfde patronen vervallen. En zodra we er wel weer vast in zitten, hebben we nu handvatten om er samen uit te komen.
Willeke is een hele enthousiaste lieve therapeut die kritisch durft te zijn. Verder vertelt ze geregeld zaken over haarzelf en haar eigen relatie waardoor je het gevoel krijgt dat je echt niet de enige bent die soms even niet op één lijn zit met je partner.
Relatietherapie bij Willeke is echt een aanrader! En niet alleen een aanrader als er ruzie is in huis, maar ook als je gewoon verbinding met elkaar wilt houden.
G. en C.

Relatietherapie

Willeke is een vrolijke en vriendelijke therapeut die kritische vragen durft te stellen. Ze zegt wat ze denkt en prikt door makkelijke antwoorden heen. Ze legt snel verbanden en leert je om zelf inzicht te krijgen in je patronen en waar ze vandaan komen. Ook durft ze een stukje kwetsbaarheid te laten zien, waardoor je je gelijkwaardig voelt. We hebben zowel samen als individueel gesprekken gehad en het heeft ons genoeg handvaten gebracht om zelf mee verder te gaan. Een aanrader dus, als je jezelf beter wilt leren begrijpen.

L. en A.

Relatietherapie, individuele therapie

Na een korte zoektocht op internet waarbij we graag hulp wilden bij een paar vervelende ‘trekjes’ in ons 33-jarig huwelijk, kwam ik op relatie-APK. We hebben het fijn samen, maar er waren soms onenigheden waarvan we niet wisten waar dit vandaan kwam en waarom we op een bepaalde manier op elkaar reageerden. Uiteraard niet op een fijne manier. Omdat een APK minder zwaar klonk dan relatietherapie en we graag hulp wilden, hebben we ons aangemeld. Wat een fijne gesprekken hadden we. Direct bij het eerste telefoongesprek was er een klik. Het voelde voor ons beiden direct prettig en vertrouwd. Willeke is een respectvolle, eerlijke therapeut, met aandacht voor ieders persoonlijke opmerkingen en problemen. 
R. en M.

Relatie APK

Ik vind Willeke empathisch, eerlijk en open. Ze houdt me op een professionele en vriendelijke manier een spiegel voor. Ze helpt me inzicht te krijgen in een stukje van mijzelf. De therapie is effectief en helpt me verder. Ik heb ontdekt dat ik niet over mijn grenzen moet gaan en dat ik eerlijk mag zijn over wat ik nodig heb. Ik voel een echte klik in de gesprekken en voel me gezien.

Maria

Individuele therapie, relatietherapie

Wij hebben ruim 2 jaar gesprekken bij Willeke gehad. Samen keken we naar waar gedrag en patronen vandaan komen en er was veel tijd en ruimte voor onze emoties. We kregen handvatten om oude patronen los te laten en ander gedrag te ontdekken. Willeke is analytisch, begripvol en zoekt altijd verbinding. Ze is bescheiden, zal niet haar mening opdringen en volgde ons tempo.

Sandra en Tim

Individuele therapie met partner erbij

Ik ervaar mijn gesprekken met Willeke als heel open en eerlijk. Je hebt er echt de ruimte om je verhaal te doen. Willeke weet ook goed de moeilijke punten naar boven te halen en is bereid om mee te denken naar de oplossingen die het beste bij mij passen. Ik vind het fijn dat de gesprekken soms luchtig zijn en er ruimte is voor een lach. Dat geeft mij ook meer ruimte om echt te kunnen praten. Na elk gesprek ga ik toch weer anders naar huis. Mijn ervaringen zijn allemaal positief en het is echt de moeite waard om je verhaal hier neer te leggen en ermee aan de slag te gaan.

Joost

Individuele therapie, relatietherapie

De inspiratieavond is naast ontzettend waardevol ook nog eens erg gezellig. Onder het genot van een hapje en een drankje bespreek je met andere stellen de alledaagse ‘struggles’ die bij een relatie komen kijken. Je komt meer te weten of hoe je zelf in elkaar steekt en binnen je relatie functioneert. Ook, of misschien juist, als er in je relatie geen wolkje aan de lucht is, is deze avond een echte aanrader!

Jelle en Liedeke

Deelnemers inspiratieavond

Ik heb Willeke als student in de opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestaltgezinstherapie leren kennen.

Willeke viel vanaf het begin op door haar betrokken en pure manier van hulpverlenen. Willeke voelt goed aan wat er bij mensen speelt en is en durft gebruik te maken van zichzelf. Ze is een echt, puur, open en eerlijk hulpverlener met oog voor wat er speelt. Ze doorziet patronen in relaties op een scherpe manier. Ze is enthousiast en stelt mensen snel op hun gemak. Willeke is een deskundig en betrokken professional.

Ferdinand Bijzet

Directeur Kempler Instituut Nederland

Ik vind Willeke een fijne therapeut. Ze is warm, betrokken, veilig en meelevend. Willeke stelt verdiepende vragen of geeft terug wat ze persoonlijk bij je ervaart. Dat kan soms confronterend zijn maar hierdoor kom je wel tot inzicht.
M.T

Intervisiegenoot Kempler Instituut Nederland