All-in Relatietraject en De Grote Relatiecursus

Na meer dan 20 jaar (gelukkig) huwelijk liepen wij telkens tegen de dezelfde discussies en confrontaties aan. Deze leidden uiteindelijk steevast tot ruzies. Om deze cirkel te doorbreken hebben wij kennis gemaakt met Willeke.

Het All-in Relatietraject is voor ons een bijzonder waardevol hulpmiddel gebleken om de irritaties en conflicten is onze relatie aan te pakken. De cursus biedt een duidelijk pad waar eigenlijk alle facetten van de dynamiek, zowel gezamenlijk als individueel, belicht worden. Hierdoor werd helder welke stenen wij beiden in onze rugzak hadden en de cursus bood vervolgens tools om hiermee om te gaan.

Ik vond het een openbaring hoe door een aantal simpele inzichten – en daarnaar te handelen – het gedoe in onze relatie op tijd konden stoppen. Het verschil is enorm.

Willeke is een vlotte en daadkrachtige therapeute die haarfijn aanvoelt waar de schoen wringt. De combinatie met de cursus is goed omdat dit je de tools geeft om thuis verder aan jezelf en je relatie te werken. Ik kan dit elk stel aanraden!

GJ & P

All-in Relatietraject

De Grote Relatiecursus van het All-In Relatietraject, de gesprekken en de ‘chats’ met Willeke hebben ons in anderhalf jaar een stuk dichter bij elkaar gebracht dan we na 25 jaar huwelijk voor mogelijk achtten. Het programma zit erg goed in elkaar en Willeke weet waar ze het over heeft.

Elke module in de cursus was een basis voor goede gesprekken tussen ons en hielp ons te zien waar we vandaan komen en hoe dat onze relatie beïnvloedt. De gesprekken met Willeke zijn erg concreet en zetten ons elke keer weer op een pad dat goed te bewandelen is en waarmee we duidelijk verder komen. Het contact is altijd erg persoonlijk, betrokken en gericht op onze specifieke situatie.

Dat Willeke altijd beschikbaar was om vragen te beantwoorden en ons te bemoedigen via de chat heeft het leerproces enorm geholpen!

J & M

All-in Relatietraject

Het All-In Relatietraject was voor ons een sprong in het diepe. We merkten dat we na ruim 10 jaar getrouwd te zijn vaak in dezelfde patronen stapten en hier vervolgens niet goed uitkwamen. We vonden het belangrijk om in onze relatie te investeren.

Voor je werk investeer je in cursussen om beter te worden, waarom zou je dat voor je relatie (die veel langer duurt dan een carrière) niet doen? Na rondgezocht te hebben naar iemand die ons hierbij kon helpen kwamen we bij Willeke uit. Het mooie van dit traject is dat het een goede combinatie is van live sessies en de Grote Relatiecursus online. Eens in de vier weken is er een live sessie bij Willeke op kantoor en tussendoor moet je zelf aan de slag met het huiswerk.

In de live sessies verdiepten we de thuisopdrachten of sneden we een nieuw onderdeel aan. Thuis konden we daar weer verder op verdiepen. De combinatie live en thuis zorgt ervoor dat je ook tussen de sessies door heel specifiek doorspreekt over bepaalde onderwerpen die anders vermeden kunnen worden. Voorwaarde is wel dat je zelf een keuze moet maken in je agenda om hier specifiek mee aan de slag te gaan. Het fijne dat je niet wekelijks een live sessie hebt, is dat er geen sleur komt in de gesprekken en je de live sessie ook niet wilt missen.

Voor ons is het All-In Relatietraject een hele goede zet geweest. We kunnen dit traject, maar ook Willeke als coach, zeker aanbevelen.

MJ & L

All-in Relatietraject

de grote relatiecursus willeke van voorst

Wij vonden het best spannend om aan het All-In Relatietraject te beginnen… Inmiddels zijn we 6 maanden verder en zijn we heel blij dat we dit gestart zijn!

Al bij het eerste telefonische kennismakingsgesprek waren we onder de indruk van Willeke: ze luisterde aandachtig, gaf ruimte aan ons beide en wist direct de vinger op de zere plek te leggen. Willeke leert ons over de dynamiek van relaties en onszelf, geeft ons inzicht in hoe dat bij ons werkt en handvatten hoe anders met situaties/elkaar om te gaan. Het is zeker een weg met bergen en dalen, maar met kleine stapjes leren we meer te verbinden en de schuld niet meer bij elkaar te leggen.

Via de de online modules leren we meer over onszelf en de dynamiek in onze relaties, wat we verder uitwerken in de live gesprekken.

M & L

All-in Relatietraject

We zijn bij Willeke terechtgekomen, nadat we al een tijd bergen en dan weer een dieper dal ervoeren in onze relatie. En op die berg denk je… ik heb een relatiecursus niet nodig. Nu terugkijkend hadden we het wellicht juist wel eerder kunnen doen!

Inzicht in wat er in jezelf geraakt wordt, waar dit vandaan komt en vooral hoe je hier zelf en samen weer uit kunt komen is heel fijn. Dat levert veel minder strijd en ruzie op. En dus meer begrip, empathie en luisteren naar  elkaar.

Willeke is daarin een heel goed luisterend oor, begripvol, stelt goede vragen en zet je op het juiste spoor. In alles klinkt inleving en ervaring door. Ze stelde ons heel erg op ons gemak met empatisch luisteren en zeker ook met af en toe een vleugje humor.
Mocht je hulp nodig hebben in je relatie. Doen!

J & E

All-in Relatietraject

Mijn man en ik hebben het All-in Relatietraject bij Willeke doorlopen. Thuis volgden we de online cursus en met enige regelmaat spraken we af bij Willeke. Het was niet zo dat onze relatie slecht was maar omdat onze behoeftes wat verschillen miste ik soms de verbinding.

Dankzij de cursus kregen we meer inzicht in onszelf (waar we vandaan komen) en in elkaar. Er komen alle belangrijke thema’s binnen je relatie aan bod wat ik als heel waardevol en leerzaam heb ervaren. Hierdoor kregen onze gesprekken meer diepgang.

De live afspraken bij Willeke verliepen op een prettige manier; ze stelt goede vragen, is respectvol en open. Kortom: Willeke heeft een tijdje met ons opgelopen, we hebben er veel van geleerd en dit traject is zeker aan te raden om je relatie (nog) beter, mooier te krijgen.

A & A

All-in Relatietraject

Wij hebben gekozen voor De Grote Relatiecursus omdat we weten dat een relatie altijd beter kan, niet omdat onze relatie nu zo slecht was. Nu we wat meer tijd krijgen om met elkaar te besteden leek het ons een goed idee om deze cursus te volgen.

Het effect is geweldig en voor ons buiten alle verwachting om. Ik ben persoonlijk erg blij dat ik dit samen met mijn vrouw kan doen. Je krijgt hierdoor echt super mooie gesprekken en je groeit snel weer naar elkaar toe. Mijn vrouw gaat erg makkelijk met intieme gesprekken om, ik zelf moet daar nog verder mijn draai in zien te vinden. Ik zie echter nu al de progressie en het resultaat hiervan.

We leren elkaar nog veel beter te begrijpen.. echt heel erg mooi. Het brengt je echt iets! De twijfel die ik vooraf had is compleet weggenomen.

D & S

De Grote Relatiecursus

We hebben De Grote Relatiecursus als een informatief en leerzame cursus ervaren! opdrachten en werkvormen van filmpjes, Audio’s en theorie/artikelen maakte dat de cursus afwisselend was. De opdrachten zijn opbouwend en doordat Willeke dingen deelt over haar eigen struggles is het laagdrempelig.

Het is leerzaam en voedend voor een relatie om dieper in patronen en de beschreven bouwstenen te duiken om zo samen sterker te worden. Dank je wel voor het delen van deze kennis!

Fam. Franssen

De Grote Relatiecursus

Individuele en relatietherapie

Willeke heeft ons het afgelopen jaar enorm geholpen om meer over onszelf en onze relatie te leren. Haar persoonlijke en open communicatie maakte het makkelijk om ons open te stellen. We zijn dankbaar voor alle waardevolle inzichten die we hebben opgedaan en die ons leven lang van pas zullen komen. Ontzettend bedankt!

Niek en Willemijn

Relatietherapie

Willeke is een zeer krachtige en lieve vrouw. Ze kan heel goed luisteren en dit vertalen naar een taal die ikzelf ook spreek. Zelf lukt het ook niet altijd om goed en duidelijk te communiceren wat er in mezelf omgaat.

Willeke geeft je een thuisgevoel en stelt de juiste vragen waardoor we tot de kern komen. Vanuit deze kern geeft ze kracht en inzichten om bepaalde patronen of gedachte van een andere kant te benaderen. Hierdoor komt voor mij de lat die ik mezelf opleg steeds een stukje lager te liggen.

Bert

Individuele therapie

We hebben enkele online sessies gehad bij Willeke om onze relatie te versterken. In het begin waren we sceptisch over het online in gesprek gaan. Gelijk na de eerste keer voelde dit al niet veel anders dan dat je bij elkaar zit. Ideaal te combineren met kinderen en werk. Het kost hierdoor minder moeite. Weer een reden minder om niet aan je relatie te willen werken.

Willeke doorziet ons met enkele zinnen. Interessant hoe zij patronen van nu herleidt naar vroeger. We begrijpen nu beter waardoor we op bepaalde manier naar elkaar reageren. Het is voor ons nu duidelijker wat de ander wel en niet prettig vindt en kunnen hierop inspelen.

S. en B.

Relatietherapie

Echt een aanrader om samen met Willeke aan de slag te gaan met patronen in je relatie. Haar ervaringen, voorbeelden, soms met humor en luchtigheid helpen erbij om vanaf een afstandje te kijken. Je leert hierdoor zoveel over hoe je relatie werkt, waarom je bepaalde dingen doet en hoe het ook anders zou kunnen! We zijn ons veel bewuster geworden van wat er onderliggend is in plaats van te blijven hangen in discussies. We zijn blij dat er nu weer meer rust is gekomen tussen ons!

D & E

Relatietherapie

Door de chronische ziekte van onze dochter en de hectiek van een jong gezin kwam onze relatie onder druk te staan. Voornamelijk op de stressmomenten kwamen we tegenover elkaar te staan, terwijl wij elkaar juist samen zo hard nodig hadden.

Willeke heeft ons geholpen inzicht te geven in onze eigen patronen en welke invloed wij op elkaar hebben. We hebben onszelf beter leren kennen, voornamelijk ook wat de invloed vanuit ons verleden geweest kan zijn op de patronen die we nu laten zien. Het waren soms pittige gesprekken, maar we zijn heel blij met de expertise en ervaring van Willeke. Zij heeft het vermogen om de kern van patronen te vinden, dit uit te leggen en vervolgens te laten zien hoe het ook anders kan. Daarbij hebben wij Willeke ervaren als een open en eerlijke vrouw. Zonder rompslomp of teveel hulpverlenerstaal leidt zij de gesprekken op een fijne manier en heeft zij oog voor ons beide. Het heeft ons enorm geholpen!

Tim en José

Relatietherapie

We zijn ons bewuster geworden van het denken, handelen en communiceren van onszelf én van de ander. Hiernaast hebben we onszelf beter leren kennen door terug te gaan naar wat ons gemaakt heeft tot de volwassene die wij nu zijn. Hierdoor kunnen we beter omgaan met de behoeften van onszelf en wat we nodig hebben van elkaar.

We hebben de sessies bij Willeke als zeer waardevol ervaren. Ze overzag al snel de valkuilen van onze relatie en analyseerde deze op een prettige manier. Het heeft ons weer dichter bij elkaar gebracht!

E. en V.

Relatietherapie

Sinds een aantal maanden volgen wij relatietherapie, na in eerste instantie gestart was met individuele therapie. ‘Leven in je relatie’ geeft precies weer waar Willeke voor staat: als individu leef je in een relatie met jezelf en met de ander. Willeke kan de dynamiek die ontstaat in deze relatie(s), herkennen en verwoorden. Ook geeft Willeke handvatten om hier mee om te gaan.

Willeke is erg goed in het observeren en analyseren wat er gebeurd, zowel fysiek als verbaal. Ook kan zij reflecteren op zichzelf en hier eerlijk over zijn. Dit maakt haar heel betrouwbaar. De gesprekken zijn prettig, oprecht en eerlijk. En wij gaan hierdoor weer rustig en met meer begrip naar huis.

Wil je diepgang, meer verbondenheid, jezelf en elkaar echt leren begrijpen, dan is Leven in je Relatie heel waardevol.

G. en A.

Relatietherapie

Wat wij heel fijn vonden is dat je je op je gemak voelt bij Willeke. Je kunt jezelf zijn zonder oordeelsvorming. Ze heeft een bijzondere vaardigheid om dat wat je eerder gezegd hebt terug te halen en te koppelen aan logische verklaringen. Ze laat merken en zegt dat je mag zijn zoals je bent.

Wat individuele therapie ons heeft gebracht:
Dat ik sneller terugkoppel hoe ik mij voel en wat een situatie met mij doet. Dat ik meer over vroeger nadenk en hoe patronen mij gevormd hebben. De therapie heeft ons samen naar een hoger level in onze relatie gebracht. We overleggen meer, waarderen elkaar meer en zijn daardoor gelukkiger samen. Dankjewel Willeke, het was en is nog steeds fijn om dit te mogen ervaren!

R (en partner)

Individuele therapie

Ook heb je geen relatieproblemen, is dit evengoed een aanrader. Je leert mekaar toch anders kennen. Je leert je verdiepen in de ander ermee omgaan en erover praten. Het is fijn als je dat lukt. Alles lijkt er beter van te worden, samen, voor de kinderen en tussen de lakens.
Wij hebben er in ieder geval wel baat bij gehad en wie weet zoeken we je nog eens op Willeke, als we weer eens in die vicieuze cirkel komen! Zo professioneel en persoonlijk tegelijk. Echt fijn voor vrouw maar ook zeker voor de man. Bedankt!
Robbert en Manon

Relatietherapie

Ik heb bij Willeke relatietherapie en individuele therapie mogen volgen. Tijdens onze relatietherapie bracht zij ons weer in verbinding met elkaar. Ze wist onze pijnpunten te benoemen en de juiste handvaten toe te rijken. Dacht je dat je na 12 jaar elkaar goed wist te kennen. Willeke heeft ons nog dichter bij elkaar weten te brengen. We hebben echte gesprekken en leren elkaar beter te begrijpen. Onze relatie heeft meer verdieping gekregen, wij worden samen oud!

Daarna zijn mijn partner en ik beiden nog de individuele therapie gaan volgen. Wat een verrijking is dat! Het is confronterend hoor, zo met je zelf aan de slag te gaan, maar wat leer je veel! Willeke leeft met je mee, houdt je een spiegel voor. Ik vond herkenning en daardoor kon ik haar kritische noot tot me nemen, mijn gevoel aan haar uiten. Ik was soms echt boos op haar doordat wat ze zei mij zo raakte, maar dat mocht. Ze ging er op door en zo vonden we samen waar mijn patronen vandaan kwamen. Ze tilt je op, neemt je mee en zet je met beide voeten terug op jouw aarde.

Ik moet denken aan haar qoute die regelmatig tijdens onze gespreken voorbij kwam als ik heel hard moest nadenken maar het stiekem gewoon heel spannend vond om vanuit mezelf te antwoorden: ‘er is geen goed of fout!’

Aan Willeke had ik een fijne gesprekspartner, ze heeft me mijn fijne zelfverzekerder ‘ik’ doen terug vinden en nu echt vanuit mijzelf.

Willeke is puur, kritisch, doortastend en weet waar ze het over heeft door vanuit zichzelf te praten maar wel heel professioneel. Komt soms enorm grappig uit de hoek, dat is heerlijk. Het maakt je sessie niet zo zwaar. Ik ga haar nog missen.

N. en C.

Relatietherapie, individuele therapie

We kwamen bij Willeke terecht omdat we vast zaten in patronen en elkaar niet begrepen. Dit zorgde voor veel stress, discussie en onzekerheid. Willeke heeft ons beiden een spiegel voorgehouden om zo in te laten zien wat we doen en waarom. Dat inzicht zorgt ervoor dat we nu minder makkelijk in diezelfde patronen vervallen. En zodra we er wel weer vast in zitten, hebben we nu handvatten om er samen uit te komen.
Willeke is een hele enthousiaste lieve therapeut die kritisch durft te zijn. Verder vertelt ze geregeld zaken over haarzelf en haar eigen relatie waardoor je het gevoel krijgt dat je echt niet de enige bent die soms even niet op één lijn zit met je partner.
Relatietherapie bij Willeke is echt een aanrader! En niet alleen een aanrader als er ruzie is in huis, maar ook als je gewoon verbinding met elkaar wilt houden.
G. en C.

Relatietherapie

Willeke is een vrolijke en vriendelijke therapeut die kritische vragen durft te stellen. Ze zegt wat ze denkt en prikt door makkelijke antwoorden heen. Ze legt snel verbanden en leert je om zelf inzicht te krijgen in je patronen en waar ze vandaan komen. Ook durft ze een stukje kwetsbaarheid te laten zien, waardoor je je gelijkwaardig voelt. We hebben zowel samen als individueel gesprekken gehad en het heeft ons genoeg handvaten gebracht om zelf mee verder te gaan. Een aanrader dus, als je jezelf beter wilt leren begrijpen.

L. en A.

Relatietherapie, individuele therapie

Na een korte zoektocht op internet waarbij we graag hulp wilden bij een paar vervelende ’trekjes’ in ons 33-jarig huwelijk, kwam ik op relatie-APK. We hebben het fijn samen, maar er waren soms onenigheden waarvan we niet wisten waar dit vandaan kwam en waarom we op een bepaalde manier op elkaar reageerden. Uiteraard niet op een fijne manier. Omdat een APK minder zwaar klonk dan relatietherapie en we graag hulp wilden, hebben we ons aangemeld. Wat een fijne gesprekken hadden we. Direct bij het eerste telefoongesprek was er een klik. Het voelde voor ons beiden direct prettig en vertrouwd. Willeke is een respectvolle, eerlijke therapeut, met aandacht voor ieders persoonlijke opmerkingen en problemen. 
R. en M.

Relatie APK

Ik vind Willeke empathisch, eerlijk en open. Ze houdt me op een professionele en vriendelijke manier een spiegel voor. Ze helpt me inzicht te krijgen in een stukje van mijzelf. De therapie is effectief en helpt me verder. Ik heb ontdekt dat ik niet over mijn grenzen moet gaan en dat ik eerlijk mag zijn over wat ik nodig heb. Ik voel een echte klik in de gesprekken en voel me gezien.

Maria

Individuele therapie, relatietherapie

Wij hebben ruim 2 jaar gesprekken bij Willeke gehad. Samen keken we naar waar gedrag en patronen vandaan komen en er was veel tijd en ruimte voor onze emoties. We kregen handvatten om oude patronen los te laten en ander gedrag te ontdekken. Willeke is analytisch, begripvol en zoekt altijd verbinding. Ze is bescheiden, zal niet haar mening opdringen en volgde ons tempo.

Sandra en Tim

Individuele therapie met partner erbij

Ik ervaar mijn gesprekken met Willeke als heel open en eerlijk. Je hebt er echt de ruimte om je verhaal te doen. Willeke weet ook goed de moeilijke punten naar boven te halen en is bereid om mee te denken naar de oplossingen die het beste bij mij passen. Ik vind het fijn dat de gesprekken soms luchtig zijn en er ruimte is voor een lach. Dat geeft mij ook meer ruimte om echt te kunnen praten. Na elk gesprek ga ik toch weer anders naar huis. Mijn ervaringen zijn allemaal positief en het is echt de moeite waard om je verhaal hier neer te leggen en ermee aan de slag te gaan.

Joost

Individuele therapie, relatietherapie

Brainspotting

Bedankt voor de fijne brainspotsessies bij jou. Je straalde de rust, het vertrouwen in je werkwijze, zorgzaamheid voor mij je cliënte en nabijheid uit. Soms voelde je waarschijnlijk wel aan dat we met een kop thee beter eerst even met elkaar konden praten of kletsen alvorens de pointer te pakken.
De sessies zelf raakten van alles in mijn lijf meestal zonder dat ik wist wat de betekenis was. Maar dat was ook niet nodig. Mijn brein mag het werk voortzetten. De thee/water en vooral het chocolaatje na afloop van het ‘harde’ werken waren een mooie afronding van de sessie. Het was een goed besluit om bij jou te brainspotten!
Elly

Brainspotting

Na een periode van vreemdgaan van Roeland, wat aan het licht kwam voor Gerda op een heel kwetsbaar en moeilijk moment in ons gezinsleven, zijn we bij Willeke uitgekomen. We waarderen Willeke zeer hoe ze ons meenam en meeneemt al maanden door fases van veel pijn, kwetsbaarheid. Heel langzaam leren wij onszelf en elkaar beter begrijpen en beter aanvullen.
Langzaam komen we van heel ver naar een veel hoopvoller uitzicht op onze relatie.

Willeke kan met rust en tact maar wel met snelheid naar de echte thema’s van dat moment doordringen. De thema’s die ons op dat moment bezig houden.
Dan komt de rust in het gesprek en onthoudt ze alles wat ze ziet gebeuren bij ons allebei. Om en om geeft ze aandacht aan (lichaams)taal. Ze beschrijft wat ze ziet gebeuren en hoe je hiermee om moet gaan.

Brainspotting heeft ons sterk geholpen om voor jezelf moeilijke momenten uit je jeugd of leven te herbeleven en hierdoor veel lichter te maken. Dit is echt ondersteunend aan onze relatietherapie.

Roeland en Gerda

Relatietherapie, Individuele therapie, Brainspotting

Ik volgde bij Willeke het All-In relatietraject en na een aantal gezamenlijke sessies met mijn partner merkte ik dat ik jarenlang pijn heb onderdrukt vanuit mijn jeugd. Ik werd als kind veel gepest. Om deze pijn te verwerken heb ik bij Willeke een aantal sessies brainspotting gedaan. Dit zorgde ervoor dat ik het verdriet kon laten gaan en vrijer werd van pijn. Ik leerde meer in contact te komen met mijn eigen lichaam en met een afstand te kunnen kijken naar de pijn. Ik kon zien wat er aan de bron van de pijn lag. Dit is voor mij erg behulpzaam geweest.

P.V

Brainspotting

Tijdens de sessies brainspotting bij Willeke mocht ik kiezen of ik wilde vertellen wat ik ervoer of waar ik aan dacht. Uiteindelijk heb ik veel gepraat en kon ik steeds stil staan bij het gevoel daarbij. Tijdens die sessies was er steeds een escape door bewust te denken aan een plek in mijn lichaam waar het rustig was. Na de sessies merkte ik dat de scherpe randjes eraf waren, ik rustiger kon blijven als ik geraakt werd in mijn pijn. Daarnaast hielp het enorm in het proces dat mijn man en ik in relatietherapie waren gegaan bij Willeke.

Carla

Brainspotting

In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik nou echt vond van het het ‘brainspotten’ en had ik er ook moeite mee om het te doen. Inmiddels heb ik hierdoor geleerd om te ‘voelen’ – iets wat ik dacht te doen maar eigenlijk niet deed. Dat voelen ging in rap tempo door mijn hele lichaam en alle kanten op. Dit wat ik in mijn gedrag ook vaak heb. Hierdoor had ik vaak het gevoel niet zelf de controle te hebben. Door deze ervaring(en) en inzichten lukt het om mijzelf beter te reguleren en mijzelf te sturen. 

Door beter in contact te staan met mijn gevoel merk ik signalen door de dag heen sneller op, hierdoor kan ik bewuster mijn gedrag aanpassen. 

Annette

Brainspotting

Relatiedag

Het was een mooie maar intense dag waarbij we veel mochten leren en ervaren onder de goede en veilige begeleiding van Wouter en Willeke. Bijzonder ook om met andere stellen mee te mogen kijken en luisteren waardoor er openheid en kwetsbaarheid ontstond. Ook leuk en leerzaam waren de oefeningen en spellen tussendoor. Een kostbare investering voor je relatie!

Pieter

Relatiedag

Ik hoopte dat ik ervaringen kon delen en erkenning of herkenning zou vinden bij anderen voor onze uitdagingen en daardoor geïnspireerd en gemotiveerd zou worden/blijven om te werken aan onze relatie. Ik ben blij dat ik geweest ben.

Sander

Relatiedag

Heel intens maar echt een ervaring rijker. Heel bijzonder ook om live sessies mee te mogen maken. De dag was goed geregeld en een lekkere lunch. We komen graag nog een keer terug.

Anne-Marie

Relatiedag

Leerzame dag en het voelde veilig. Ik vond het een bijzondere ervaring om zo diepgaand in een groep bezig te zijn.

André

Relatiedag

Korte online relatiecursussen

“Ik was verrast door de openheid van Willeke’s eigen ervaringen en humor in de cursus. De relatiecursus is toegankelijk en helder. Het laat zien wat er in je relatie kan spelen en wat oplossingen zijn.”

Anne

Online relatiecursus Stop het gedoe in je relatie

“Mijn man en ik hebben een samengesteld gezin en dat zorgt voor heel wat uitdagingen. We misten de verbinding, terwijl we moesten praten over al die uitdagingen. Door de relatiecursus maakten we tijd vrij voor onze relatie. We bekeken de video’s en hadden vervolgens een uur gespreksstof. Dat was heel fijn! Er zit zoveel inhoud in de video’s dat we ze soms nog een keer wilden zien. We hebben uiteindelijk 3 maanden over deze cursus gedaan!

In het begin leverden de gesprekken ook wel spanning op. Het was confronterend. Uiteindelijk ging dat beter. De video’s zijn eerlijk en sprankelend. Kort, compact, duidelijk en praktisch. Door de heldere voorbeelden en Willeke’s persoonlijke ervaring was er voor ons allebei veel herkenning.

Doordat we patronen gingen herkennen, werden ze bespreekbaar. We praten meer, juist over de wezenlijke dingen. En dat geeft verbinding.”

Werner en Annelies

Online relatiecursus Stop het gedoe in je relatie

“Ik heb een positief gevoel bij deze relatiecursus, de geschetste situaties zijn heel herkenbaar. De video’s zijn kort en krachtig. Willeke is eerlijk en heeft zelf ervaring met relatieproblemen, dat is prettig om te horen. De aanvullende mails waren ook heel fijn. Ik zou graag met mijn vriend de uitgebreide cursus doen.”

Marloes

Online relatiecursus Stop het gedoe in je relatie

“Inmiddels heb ik mijn man (eindelijk) zover gekregen om mee te doen met deze cursus. Dat heeft heel wat voeten in de aarde gehad hoor. Hij dacht het zelf wel op te kunnen lossen. Maar na jaren moest hij eindelijk wel toegeven dat dat niet het geval was.
We begonnen met het filmpje over ruzie en daarna hebben we daar over doorgepraat. Bij ons kwamen heel veel patronen ook steeds terug.
De vragen waar naar verwezen werd, zijn we elk afzonderlijk gaan maken. En iedere week nemen we de tijd om ze samen te bespreken. Het werkt zo verhelderend. We praten nu over de gevoelens die onder de ruzie zitten. En over dingen die we niet eens van elkaar wisten, na bijna 33 jaar huwelijk!!

Ik ben echt reuze blij, dat ik mij destijds hiervoor heb aangemeld.”

Maartje

Online relatiecursus Stop het gedoe in je relatie

Eigenlijk ben ik uit nieuwsgierigheid de mini-relatiecursus van Willeke gaan volgen. Werkzaam als maatschappelijk werker dacht ik al behoorlijk wat inzicht te hebben in mijzelf, maar doordat Willeke juist met concrete voorbeelden ingaat op wat er in je eigen relatie kan spelen, heb ik er toch veel van geleerd. Vooral erkenning van wat er kan spelen was fijn! Daarnaast heeft het mij geholpen om in gesprek te gaan met mijn partner, ben ik me meer begrepen gaan voelen en is de communicatie tussen ons verder verdiept. Kortom; ik ben blij en dankbaar voor wat het ons heeft opgeleverd en zou het iedereen aanraden!

Josine

Online relatiecursus Stop het gedoe in je relatie