fbpx

Ervaringen

Wat anderen zeggen over mij

 

Ik vind Willeke empathisch, eerlijk en open. Ze houdt me op een professionele en vriendelijke manier een spiegel voor. Ze helpt me inzicht te krijgen in een stukje van mijzelf. De therapie is effectief en helpt me verder. Ik heb ontdekt dat ik niet over mijn grenzen moet gaan en dat ik eerlijk mag zijn over wat ik nodig heb. Ik voel een echte klik in de gesprekken en voel me gezien.

Maria

Individuele therapie, relatietherapie

Wij hebben ruim 2 jaar gesprekken bij Willeke gehad. Samen keken we naar waar gedrag en patronen vandaan komen en er was veel tijd en ruimte voor onze emoties. We kregen handvatten om oude patronen los te laten en ander gedrag te ontdekken. Willeke is analytisch, begripvol en zoekt altijd verbinding. Ze is bescheiden, zal niet haar mening opdringen en volgde ons tempo.

Sandra en Tim

Individuele therapie met partner erbij

Ik ervaar mijn gesprekken met Willeke als heel open en eerlijk. Je hebt er echt de ruimte om je verhaal te doen. Willeke weet ook goed de moeilijke punten naar boven te halen en is bereid om mee te denken naar de oplossingen die het beste bij mij passen. Ik vind het fijn dat de gesprekken soms luchtig zijn en er ruimte is voor een lach. Dat geeft mij ook meer ruimte om echt te kunnen praten. Na elk gesprek ga ik toch weer anders naar huis. Mijn ervaringen zijn allemaal positief en het is echt de moeite waard om je verhaal hier neer te leggen en ermee aan de slag te gaan.

Joost

Individuele therapie, relatietherapie

De inspiratieavond is naast ontzettend waardevol ook nog eens erg gezellig. Onder het genot van een hapje en een drankje bespreek je met andere stellen de alledaagse ‘struggles’ die bij een relatie komen kijken. Je komt meer te weten of hoe je zelf in elkaar steekt en binnen je relatie functioneert. Ook, of misschien juist, als er in je relatie geen wolkje aan de lucht is, is deze avond een echte aanrader!

Jelle en Liedeke

Deelnemers inspiratieavond

Ik heb Willeke als student in de opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestaltgezinstherapie leren kennen.

Willeke viel vanaf het begin op door haar betrokken en pure manier van hulpverlenen. Willeke voelt goed aan wat er bij mensen speelt en is en durft gebruik te maken van zichzelf. Ze is een echt, puur, open en eerlijk hulpverlener met oog voor wat er speelt. Ze doorziet patronen in relaties op een scherpe manier. Ze is enthousiast en stelt mensen snel op hun gemak. Willeke is een deskundig en betrokken professional.

Ferdinand Bijzet

Directeur Kempler Instituut Nederland

Ik vind Willeke een fijne therapeut. Ze is warm, betrokken, veilig en meelevend. Willeke stelt verdiepende vragen of geeft terug wat ze persoonlijk bij je ervaart. Dat kan soms confronterend zijn maar hierdoor kom je wel tot inzicht.
Majorie Terstappen

Intervisiegenoot Kempler Instituut Nederland