Ervaringen

Wat anderen zeggen over mij

 

Ik heb bij Willeke relatietherapie en individuele therapie mogen volgen. Tijdens onze relatietherapie bracht zij ons weer in verbinding met elkaar. Ze wist onze pijnpunten te benoemen en de juiste handvaten toe te rijken. Dacht je dat je na 12 jaar elkaar goed wist te kennen. Willeke heeft ons nog dichter bij elkaar weten te brengen. We hebben echte gesprekken en leren elkaar beter te begrijpen. Onze relatie heeft meer verdieping gekregen, wij worden samen oud!

Daarna zijn mijn partner en ik beiden nog de individuele therapie gaan volgen. Wat een verrijking is dat! Het is confronterend hoor, zo met je zelf aan de slag te gaan, maar wat leer je veel! Willeke leeft met je mee, houdt je een spiegel voor. Ik vond herkenning en daardoor kon ik haar kritische noot tot me nemen, mijn gevoel aan haar uiten. Ik was soms echt boos op haar doordat wat ze zei mij zo raakte, maar dat mocht. Ze ging er op door en zo vonden we samen waar mijn patronen vandaan kwamen. Ze tilt je op, neemt je mee en zet je met beide voeten terug op jouw aarde.

Ik moet denken aan haar qoute die regelmatig tijdens onze gespreken voorbij kwam als ik heel hard moest nadenken maar het stiekem gewoon heel spannend vond om vanuit mezelf te antwoorden: ‘er is geen goed of fout!’

Aan Willeke had ik een fijne gesprekspartner, ze heeft me mijn fijne zelfverzekerder ‘ik’ doen terug vinden en nu echt vanuit mijzelf.

Willeke is puur, kritisch, doortastend en weet waar ze het over heeft door vanuit zichzelf te praten maar wel heel professioneel. Komt soms enorm grappig uit de hoek, dat is heerlijk. Het maakt je sessie niet zo zwaar. Ik ga haar nog missen.

Joyce (en partner)

Relatietherapie, individuele therapie

We kwamen bij Willeke terecht omdat we vast zaten in patronen en elkaar niet begrepen. Dit zorgde voor veel stress, discussie en onzekerheid. Willeke heeft ons beiden een spiegel voorgehouden om zo in te laten zien wat we doen en waarom. Dat inzicht zorgt ervoor dat we nu minder makkelijk in diezelfde patronen vervallen. En zodra we er wel weer vast in zitten, hebben we nu handvatten om er samen uit te komen.
Willeke is een hele enthousiaste lieve therapeut die kritisch durft te zijn. Verder vertelt ze geregeld zaken over haarzelf en haar eigen relatie waardoor je het gevoel krijgt dat je echt niet de enige bent die soms even niet op één lijn zit met je partner.
Relatietherapie bij Willeke is echt een aanrader! En niet alleen een aanrader als er ruzie is in huis, maar ook als je gewoon verbinding met elkaar wilt houden.
G. en C.

Relatietherapie

Willeke is een vrolijke en vriendelijke therapeut die kritische vragen durft te stellen. Ze zegt wat ze denkt en prikt door makkelijke antwoorden heen. Ze legt snel verbanden en leert je om zelf inzicht te krijgen in je patronen en waar ze vandaan komen. Ook durft ze een stukje kwetsbaarheid te laten zien, waardoor je je gelijkwaardig voelt. We hebben zowel samen als individueel gesprekken gehad en het heeft ons genoeg handvaten gebracht om zelf mee verder te gaan. Een aanrader dus, als je jezelf beter wilt leren begrijpen.

L. en A.

Relatietherapie, individuele therapie

Na een korte zoektocht op internet waarbij we graag hulp wilden bij een paar vervelende ‘trekjes’ in ons 33-jarig huwelijk, kwam ik op relatie-APK. We hebben het fijn samen, maar er waren soms onenigheden waarvan we niet wisten waar dit vandaan kwam en waarom we op een bepaalde manier op elkaar reageerden. Uiteraard niet op een fijne manier. Omdat een APK minder zwaar klonk dan relatietherapie en we graag hulp wilden, hebben we ons aangemeld. Wat een fijne gesprekken hadden we. Direct bij het eerste telefoongesprek was er een klik. Het voelde voor ons beiden direct prettig en vertrouwd. Willeke is een respectvolle, eerlijke therapeut, met aandacht voor ieders persoonlijke opmerkingen en problemen. 
R. en M.

Relatie APK

Ik vind Willeke empathisch, eerlijk en open. Ze houdt me op een professionele en vriendelijke manier een spiegel voor. Ze helpt me inzicht te krijgen in een stukje van mijzelf. De therapie is effectief en helpt me verder. Ik heb ontdekt dat ik niet over mijn grenzen moet gaan en dat ik eerlijk mag zijn over wat ik nodig heb. Ik voel een echte klik in de gesprekken en voel me gezien.

Maria

Individuele therapie, relatietherapie

Wij hebben ruim 2 jaar gesprekken bij Willeke gehad. Samen keken we naar waar gedrag en patronen vandaan komen en er was veel tijd en ruimte voor onze emoties. We kregen handvatten om oude patronen los te laten en ander gedrag te ontdekken. Willeke is analytisch, begripvol en zoekt altijd verbinding. Ze is bescheiden, zal niet haar mening opdringen en volgde ons tempo.

Sandra en Tim

Individuele therapie met partner erbij

Ik ervaar mijn gesprekken met Willeke als heel open en eerlijk. Je hebt er echt de ruimte om je verhaal te doen. Willeke weet ook goed de moeilijke punten naar boven te halen en is bereid om mee te denken naar de oplossingen die het beste bij mij passen. Ik vind het fijn dat de gesprekken soms luchtig zijn en er ruimte is voor een lach. Dat geeft mij ook meer ruimte om echt te kunnen praten. Na elk gesprek ga ik toch weer anders naar huis. Mijn ervaringen zijn allemaal positief en het is echt de moeite waard om je verhaal hier neer te leggen en ermee aan de slag te gaan.

Joost

Individuele therapie, relatietherapie

De inspiratieavond is naast ontzettend waardevol ook nog eens erg gezellig. Onder het genot van een hapje en een drankje bespreek je met andere stellen de alledaagse ‘struggles’ die bij een relatie komen kijken. Je komt meer te weten of hoe je zelf in elkaar steekt en binnen je relatie functioneert. Ook, of misschien juist, als er in je relatie geen wolkje aan de lucht is, is deze avond een echte aanrader!

Jelle en Liedeke

Deelnemers inspiratieavond

Ik heb Willeke als student in de opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestaltgezinstherapie leren kennen.

Willeke viel vanaf het begin op door haar betrokken en pure manier van hulpverlenen. Willeke voelt goed aan wat er bij mensen speelt en is en durft gebruik te maken van zichzelf. Ze is een echt, puur, open en eerlijk hulpverlener met oog voor wat er speelt. Ze doorziet patronen in relaties op een scherpe manier. Ze is enthousiast en stelt mensen snel op hun gemak. Willeke is een deskundig en betrokken professional.

Ferdinand Bijzet

Directeur Kempler Instituut Nederland

Ik vind Willeke een fijne therapeut. Ze is warm, betrokken, veilig en meelevend. Willeke stelt verdiepende vragen of geeft terug wat ze persoonlijk bij je ervaart. Dat kan soms confronterend zijn maar hierdoor kom je wel tot inzicht.
Majorie Terstappen

Intervisiegenoot Kempler Instituut Nederland