Wat kunnen we voor je doen?

Met alle liefde vertellen wij jou meer over hoe je je relatiegedoe kunt oplossen en het weer leuk kunt krijgen samen. Sterke, gezonde en levendige relaties is onze missie. Kortom: wat kunnen wij voor jou doen?

 

7 + 5 =

Ervaringen van anderen

Weer een reden minder om niet aan je relatie te werken

“We hebben enkele online sessies gehad bij Willeke om onze relatie te versterken. In het begin waren we sceptisch over het online in gesprek gaan. Gelijk na de eerste keer voelde dit al niet veel anders dan dat je bij elkaar zit. Ideaal te combineren met kinderen en werk. Het kost hierdoor minder moeite. Weer een reden minder om niet aan je relatie te willen werken.

Willeke doorziet ons met enkele zinnen. Interessant hoe zij patronen van nu herleidt naar vroeger. We begrijpen nu beter waardoor we op bepaalde manier naar elkaar reageren. Het is voor ons nu duidelijker wat de ander wel en niet prettig vindt en kunnen hierop inspelen.”

S. en B.

Relatietherapie

Zeker ook voor de man

“Ook al heb je geen relatieproblemen, is dit evengoed een aanrader. Je leert mekaar toch anders kennen. Je leert je verdiepen in de ander ermee omgaan en erover praten. Het is fijn als je dat lukt. Alles lijkt er beter van te worden, samen, voor de kinderen en tussen de lakens.

Wij hebben er in ieder geval wel baat bij gehad en wie weet zoeken we je nog eens op Willeke, als we weer eens in die vicieuze cirkel komen! Zo professioneel en persoonlijk tegelijk. Echt fijn voor vrouw maar ook zeker voor de man. Bedankt!”
Robbert en Manon

Relatietherapie

Super mooie gesprekken

“Wij hebben gekozen voor het online relatietraject omdat we weten dat een relatie altijd beter kan, niet omdat onze relatie nu zo slecht was. Nu we wat meer tijd krijgen om met elkaar te besteden leek het ons een goed idee om deze cursus te volgen.

Het effect is geweldig en voor ons buiten alle verwachting om. Ik ben persoonlijk erg blij dat ik dit samen met mijn vrouw kan doen. Je krijgt hierdoor echt super mooie gesprekken en je groeit snel weer naar elkaar toe. Mijn vrouw gaat erg makkelijk met intieme gesprekken om, ik zelf moet daar nog verder mijn draai in zien te vinden. Ik zie echter nu al de progressie en het resultaat hiervan.

We leren elkaar nog veel beter te begrijpen.. echt heel erg mooi. Het brengt je echt iets šŸ˜Š de twijfel die ik vooraf had is compleet weggenomen.”

D. en S.

Online relatietraject