De Relatiebooster

Hoe kun je in een paar weken je relatie een flinke boost geven? Door je te focussen op je relatie op een manier die wél werkt. Je gaat op zoek naar wat JIJ kunt doen om je relatie een boost te geven.

  • uitreiken naar je partner
  • stilstaan bij jezelf
  • je partner opnieuw ontdekken
  • investeren in verbinding

Zet jij de eerste stap?

 

Waarom is mijn relatie niet meer leuk?

Naar familie en vrienden toe laat je het misschien niet merken, maar soms vraag je je af hoe je het samen weer leuk krijgt.

Mogen we even klagen, zo onder elkaar?

Soms is je relatie gewoon geen bal aan.

De ruzies zijn uitputtend. De seks is niet meer wat het geweest was. Samen lachen heb je geen tijd voor.
Je vraagt je misschien zelfs af wie je zelf ook al weer bent.

Waar is de gebruiksaanwijzing? Waarom hebben we toch zo’n GEDOE in onze relatie?

Maar misschien wil je partner niet in therapie.

Of jij moet er niet aan denken.

Is er ook iets mogelijk zonder therapie of hoge kosten?

Ja. Dat is er. De Relatiebooster gaat je helpen.

Wat zou er kunnen gebeuren als je intensief investeert in je relatie?

En als je iets gaat doen dat WERKT. Iets dat het gedoe in je relatie gaat stoppen.

Als ik je help om iets nieuws te proberen, je relatie beter te begrijpen én als ik je help om de obstakels onderweg te overwinnen?

Wat zou er dan kunnen gebeuren in een paar weken tijd?

Wat levert De Relatiebooster op?

inzicht in jouw relatiedynamiek

hoe je zelf de eerste stap zet

inzicht in waar jij invloed op hebt

nieuwe ervaringen met je partner

hoe je zelf meer leven in je relatie kunt brengen

Wat kost het?

De Relatiebooster kost slechts € 147. 

Wat zit er allemaal in De Relatiebooster?

In je persoonlijke leeromgeving vind je nieuwe inzichten, opdrachten, gespreksvragen en tips om het gedoe in je relatie voor eens en voor altijd te stoppen!

Online leeromgeving

In je persoonlijke leeromgeving volg je in totaal 10 lessen. Elke dag druppelt er een nieuwe les binnen. Maar houd gerust je eigen tempo aan. Je krijgt 8 weken toegang tot deze cursus.

l

Werkboek

In je persoonlijke leeromgeving kun je het werkboek van 19 pagina’s downloaden om te printen. Zo kun je heel concreet met de vragen en opdrachten bezig zijn. Laagdrempelig en direct toe te passen. Zodat je snel een stijgende lijn in je relatie ervaart.

Als je partner mee doet, ben je dubbel zo effectief. Samen veranderen gaat sneller. Maar als je partner niet mee doet, is het zeker ook waardevol. Je partner gaat vroeg of laat merken dat er meer leven komt in jullie relatie!

w

Online community

Via de online leeromgeving krijg je toegang tot een besloten community. Alleen deelnemers aan de challenge kunnen berichten lezen en plaatsen. En we willen daar allemaal hetzelfde: onze relatie een boost geven!

Elke dag vind je hier inspiratie, antwoord op jouw vragen en we helpen je met elkaar graag terug in het zadel als je het even pittig vindt.

Bovendien organiseer ik 1x per maand een live Q&A in de community. Welkom met je vragen!

Webinar replay

Kijk de webinar “Stop het gedoe in je relatie” terug waarin ik je laat zien wat er onder het gedoe in je relatie zit en wat de komende tijd dus jullie uitdaging zal zijn in deze challenge.

En: wie weet kun je je partner hiermee alsnog overhalen om de challenge samen te doen! 😉

BONUS: video “De 7 bouwstenen van een sterke relatie”

Met deze video en het werkblad ‘De 7 bouwstenen voor een sterke relatie’ ga je concreet in gesprek met je partner over wat jullie nu nog te doen hebben. Wat gaat er al goed en wat heeft nog aandacht nodig? Over kwetsbaar durven zijn, hechting, de balans tussen alleen en samen, communicatie en conflicten, vriendschap, seks en intimiteit en omgaan met veranderingen.

Voor slechts € 147,- krijgt je relatie een flinke boost!

 

Veelgestelde vragen

Voor wie is De Relatiebooster?

De Relatiebooster is voor iedereen die meer leven in zijn of haar relatie wil. Zonder therapie, ingewikkeld gedoe. Gewoon: je eigen verantwoordelijkheid pakken en oefenen met nieuwe inzichten en ervaringen.

Wanneer zijn de Q&A calls gepland?

1x per maand staat er een live Q&A gepland. In je leeromgeving kun je je gratis aanmelden. Zet ze in je agenda en meld je tijdig aan.

Tot wanneer heb ik toegang tot de online community?

Je krijgt 8 weken toegang tot de cursus, de online community, live Q&A en het bonusmateriaal. Daarna heb je geen toegang meer.

Ik kies daar bewust voor om jou uit te dagen niet langer uit te stellen om met je relatie aan de slag te gaan. Laat deze kans niet liggen!

Stopt deze cursus het gedoe in onze relatie?

Door alle video’s, tips, links en werkbladen, en hopelijk de goede gesprekken die je met je partner krijgt, ben je al aan de slag gegaan met het gedoe in je relatie. De eerste stap is al gezet! Iets nieuws leren kost altijd tijd, dus houd goed in de gaten wat jouw relatie nodig heeft om verder te groeien, ook na deze cursus.

Wat als mijn partner niet mee wil doen?

Deze Relatiebooster is geschikt voor jou als partner alleen. Ik ga er zelfs vanuit dat hij of zij niet meedoet.

Want als jij iets anders gaat doen, schopt dat jullie huidige dynamiek in de war. Of je partner nu mee doet of niet.

Natuurlijk is het nog leuker en effectiever als jullie deze cursus samen volgen. Dat doen wel meer stellen. Maar het is geen voorwaarde om iets in beweging te zetten in je relatie. De focus blijft namelijk: wat kan IK doen om mijn relatie een boost te geven?

En als de Relatiebooster me totaal niet helpt?

Om een goed beeld te krijgen van de cursus, kun je het beste snel starten. Want binnen 7 dagen kun je je geld gewoon terugkrijgen als je het niks vindt. Daar doe ik echt niet moeilijk over.

Hoi, ik ben Willeke!

Psychosociaal en relatietherapeut. Jong getrouwd en nu alweer ruim 18 jaar samen met jeugdliefde Freek. We hebben vier mooie kinderen. Klinkt lekker idyllisch, toch?

Niets was minder waar.

De eerste zeven jaar van ons huwelijk was keihard werken. We waren goede vrienden en dachten elkaar goed te kennen. Maar wat neem je veel verborgen dingen mee je relatie in! We waren enorm verschillend van elkaar en hadden hoge verwachtingen van de relatie. Wat viel het tegen.

Na twee weken huwelijk zat ik te huilen aan de keukentafel. Was dit het nou?

Samen werken aan een betere relatie

We bezochten samen therapeuten, conferenties, workshops en we lazen boeken over relaties. Langzaam doorbraken we patronen, werden we meer onszelf en leerden elkaar liefhebben op een manier die werkt.

Ik koos ook voor een carrièreswitch. Van communicatieadviseur naar ervaringsgerichte gestalttherapeut. Niet alleen laaide de passie in mijn relatie hierdoor op, ook de passie om andere stellen te helpen een succes van hun relatie te maken.

Het allerliefste help ik jou ook om meer leven in je relatie te krijgen. Met mijn hulp krijg je sneller die fijne relatie waar je eindelijk (h)echt contact met elkaar hebt. 

Willeke van Voorst relatietherapeut Leven in je Relatie Barneveld

Wacht niet langer. Stop het gedoe in je relatie.

Waarom zou je wachten als je relatie vanaf vandaag zal veranderen?

In de komende weken kun je ontdekken wat JIJ kunt doen om je relatie nieuw leven in te blazen.

Ben je er klaar voor?