De Grote Relatiecursus

Met de Grote Relatiecursus ontdek je 98% van wat je nodig hebt om jouw relatie een GROOT succes te maken. Een heerlijke, sprankelende, veilige en levendige relatie waarin je allebei tot je recht komt.

Van sleur naar frisse blik. Van vastgeroeste patronen naar vrijheid én verbondenheid. Van machteloosheid naar regie nemen. Van oude pijn naar nieuwe, positieve ervaringen met je partner.

Deze online cursus voor je relatie zorgt ervoor dat je relatie nooit meer hetzelfde zal zijn. Op naar een mooie toekomst samen!

Dit ga je ontdekken

 • samen bouwen aan een sterke relatie
 • de sleur doorbreken
 • je partner (nog) beter leren kennen
 • het stoppen van discussies en ruzies
 • conflicten niet langer uit de weg gaan
 • je meer verbonden met elkaar voelen
 • meer aandacht voor intimiteit en seks
 • stoppen met verwijten, onbegrip, klagen
 • investeren in persoonlijke groei

Inhoud cursus

Je krijgt 1 jaar lang toegang tot je persoonlijke cursusomgeving met 8 modules:

 1. De kracht van een sterke relatie
 2. Waar kom je vandaan?
 3. Communicatie en conflicten
 4. De balans tussen alleen en samen
 5. Vriendschap
 6. Kwetsbaarheid
 7. Seksualiteit en intimiteit
 8. Omgaan met veranderingen

Elke module bevat meerdere video’s, werkbladen, oefeningen, relevante links, boekentips of audiobestanden.

Daarnaast krijg je aanvullende tips en input via de mail, passend bij waar jullie mee bezig zijn in de online leeromgeving.

Wat kost het?

De Grote Relatiecursus is er al vanaf € 449,-. Hiervoor krijg je alleen toegang tot de online leeromgeving. Wil je meer begeleiding van mij? Kies dan voor het all-in relatietraject!

All-in relatietraject

Tijdens dit traject gaan jullie all-in met je relatie. Tijd voor groei en meer diepgang!

In 6 maanden ga je intensief aan de slag met een online traject. Daarnaast spreken we elkaar elke maand online of live in mijn praktijk. Daar leer ik jullie de gesprekken te verdiepen en je patronen beter te begrijpen. Ook mag je mij onbeperkt vragen stellen via de mail. Wel zo handig als je weer eens ruzie hebt gemaakt. Zo ben ik als therapeut bij elke stap betrokken en stuur bij waar nodig.

Dit krijg je allemaal bij het all-in relatietraject:

 • Telefonisch intakegesprek (30 minuten)
 • 24/7 toegang tot de online omgeving ‘De Grote Relatiecursus’
 • 6 relatietherapie sessies van 1,5 uur
 • Telefonisch check-gesprek na 1 jaar
 • Onbeperkt vragen stellen via e-mail

Waar wacht je op? Er zijn nog 3 plekken beschikbaar!

De Grote Relatiecursus los € 449,-

Je gaat volledig zelfstandig aan de slag. Op je eigen tempo en manier, zonder betrokkenheid van een relatietherapeut. De do-it-yourself-methode.

Over Willeke

“Wij hebben gekozen voor De Grote Relatiecursus omdat we weten dat een relatie altijd beter kan, niet omdat onze relatie nu zo slecht was. Nu we wat meer tijd krijgen om met elkaar te besteden leek het ons een goed idee om deze cursus te volgen.

Het effect is geweldig en voor ons buiten alle verwachting om. Ik ben persoonlijk erg blij dat ik dit samen met mijn vrouw kan doen. Je krijgt hierdoor echt super mooie gesprekken en je groeit snel weer naar elkaar toe. Mijn vrouw gaat erg makkelijk met intieme gesprekken om, ik zelf moet daar nog verder mijn draai in zien te vinden. Ik zie echter nu al de progressie en het resultaat hiervan.

We leren elkaar nog veel beter te begrijpen.. echt heel erg mooi. Het brengt je echt iets 😊 de twijfel die ik vooraf had is compleet weggenomen.”

D. & S.

“We hebben het als een informatief en leerzame cursus ervaren! opdrachten en werkvormen van filmpjes, Audio’s en theorie/artikelen maakte dat de cursus afwisselend was. De opdrachten zijn opbouwend en doordat Willeke dingen deelt over haar eigen struggles is het laagdrempelig.

Het is leerzaam en voedend voor een relatie om dieper in patronen en de beschreven bouwstenen te duiken om zo samen sterker te worden. Dank je wel voor het delen van deze kennis!”

Fam. Franssen

“… Willeke wist onze pijnpunten te benoemen en de juiste handvaten toe te rijken. Dacht je dat je na 12 jaar elkaar goed wist te kennen. Willeke heeft ons nog dichter bij elkaar weten te brengen. We hebben echte gesprekken en leren elkaar beter te begrijpen. Onze relatie heeft meer verdieping gekregen, wij worden samen oud!

N. en C.

“… We zaten vast in patronen en begrepen elkaar niet. Dit zorgde voor veel stress, discussie en onzekerheid. Willeke heeft ons beiden een spiegel voorgehouden om zo in te laten zien wat we doen en waarom. Dat inzicht zorgt ervoor dat we nu minder makkelijk in diezelfde patronen vervallen. En zodra we er wel weer vast in zitten, hebben we nu handvatten om er samen uit te komen.

Willeke is een hele enthousiaste lieve therapeut die kritisch durft te zijn. Verder vertelt ze geregeld zaken over haarzelf en haar eigen relatie waardoor je het gevoel krijgt dat je echt niet de enige bent die soms even niet op één lijn zit met je partner.”
G. en C.