fbpx

De Grote Relatiecursus

Met de Grote Relatiecursus ontdek je 98% van wat je nodig hebt om jouw relatie een GROOT succes te maken. Een heerlijke, sprankelende, veilige en levendige relatie waarin je allebei tot je recht komt.

Van sleur naar frisse blik. Van vastgeroeste patronen naar vrijheid én verbondenheid. Van machteloosheid naar regie nemen. Van oude pijn naar nieuwe, positieve ervaringen met je partner.

Deze online cursus voor je relatie zorgt ervoor dat je relatie nooit meer hetzelfde zal zijn. Op naar een mooie toekomst samen!

Dit ga je ontdekken

 • samen bouwen aan een sterke relatie
 • de sleur doorbreken
 • je partner (nog) beter leren kennen
 • het stoppen van discussies en ruzies
 • conflicten niet langer uit de weg gaan
 • je meer verbonden met elkaar voelen
 • meer aandacht voor intimiteit en seks
 • stoppen met verwijten, onbegrip, klagen
 • investeren in persoonlijke groei

Inhoud cursus

Je krijgt 1 jaar lang toegang tot je persoonlijke cursusomgeving met 8 modules:

 1. De kracht van een sterke relatie
 2. Waar kom je vandaan?
 3. Communicatie en conflicten
 4. De balans tussen alleen en samen
 5. Vriendschap
 6. Kwetsbaarheid
 7. Seksualiteit en intimiteit
 8. Omgaan met veranderingen

Elke module bevat meerdere video’s, werkbladen, oefeningen, relevante links, boekentips of audiobestanden.

Daarnaast krijg je aanvullende tips en input via de mail, passend bij waar jullie mee bezig zijn in de online leeromgeving.

Wat kost het?

De Grote Relatiecursus is er al vanaf € 247,-. Hiervoor krijg je het BASIC pakket. Wil je meer begeleiding van mij? Kies dan voor het PRO of SUPER pakket.

BASIC pakket € 247,-

Je gaat volledig zelfstandig aan de slag. Op je eigen tempo en manier, zonder betrokkenheid van een relatietherapeut. De do-it-yourself-methode.

PRO pakket € 379,-

Stel tijdens het traject onbeperkt vragen in de online leeromgeving. Binnen enkele dagen krijg je een persoonlijke reactie van mij via de mail. Zo krijg je snel feedback als het proces even stagneert of je wilt ergens meer over weten. Ik denk graag met jullie mee!

SUPER pakket € 779,-

Jullie willen alles op alles zetten, inclusief gesprekken met de relatietherapeut zodat je zeker weet dat je op de goede weg bent. Ik houd jullie scherp en stuur bij waar nodig. In het SUPER pakket ben ik als relatietherapie bij jullie proces betrokken.

Dit krijg je extra bij het SUPER pakket:

 • Telefonisch intakegesprek (30 minuten)
 • 3 online sessies van 1,5 uur*
 • Telefonisch check-gesprek na 1 jaar
 • Onbeperkt vragen stellen via e-mail

*Ben je aanvullend verzekerd bij CZ en kom je mogelijk in aanmerking voor een vergoeding voor de online relatietherapie? Bestel dan niet via de webshop, maar stuur me een mailtje.

Let op: nog maar 2 plekken beschikbaar!

Over Willeke

“Wij hebben gekozen voor De Grote Relatiecursus omdat we weten dat een relatie altijd beter kan, niet omdat onze relatie nu zo slecht was. Nu we wat meer tijd krijgen om met elkaar te besteden leek het ons een goed idee om deze cursus te volgen.

Het effect is geweldig en voor ons buiten alle verwachting om. Ik ben persoonlijk erg blij dat ik dit samen met mijn vrouw kan doen. Je krijgt hierdoor echt super mooie gesprekken en je groeit snel weer naar elkaar toe. Mijn vrouw gaat erg makkelijk met intieme gesprekken om, ik zelf moet daar nog verder mijn draai in zien te vinden. Ik zie echter nu al de progressie en het resultaat hiervan.

We leren elkaar nog veel beter te begrijpen.. echt heel erg mooi. Het brengt je echt iets 😊 de twijfel die ik vooraf had is compleet weggenomen.”

D. & S.

“… Willeke wist onze pijnpunten te benoemen en de juiste handvaten toe te rijken. Dacht je dat je na 12 jaar elkaar goed wist te kennen. Willeke heeft ons nog dichter bij elkaar weten te brengen. We hebben echte gesprekken en leren elkaar beter te begrijpen. Onze relatie heeft meer verdieping gekregen, wij worden samen oud!

N. en C.

“… We zaten vast in patronen en begrepen elkaar niet. Dit zorgde voor veel stress, discussie en onzekerheid. Willeke heeft ons beiden een spiegel voorgehouden om zo in te laten zien wat we doen en waarom. Dat inzicht zorgt ervoor dat we nu minder makkelijk in diezelfde patronen vervallen. En zodra we er wel weer vast in zitten, hebben we nu handvatten om er samen uit te komen.

Willeke is een hele enthousiaste lieve therapeut die kritisch durft te zijn. Verder vertelt ze geregeld zaken over haarzelf en haar eigen relatie waardoor je het gevoel krijgt dat je echt niet de enige bent die soms even niet op één lijn zit met je partner.”
G. en C.