All-in relatietraject

6 maanden bouwen aan een sterke relatie

Ga intensief aan de slag met je relatie, om er (weer) een fijne, sprankelende, veilige en levendige relatie van te maken waarin je allebei tot je recht komt.

Wil je samen met een relatietherapeut 6 maanden intensief samenwerken, zodat je die relatie krijgt waar je van droomt? Het all-in relatietraject heeft alles wat hiervoor nodig is:

  • meer tijd vrijmaken voor je relatie
  • goede gesprekken over relevante onderwerpen
  • vervelende patronen doorbreken
  • relatietherapie die verdiept en verbindt
  • onbeperkt vragen stellen als je vastloopt

Als je je relatie écht aandacht wilt geven en ondertussen wilt groeien, is dit jullie kans. Welkom!

Kan het leuker worden?

Jullie zijn al een tijdje samen en het gaat prima. Je hebt samen keuzes gemaakt, obstakels overwonnen, misschien zijn jullie wel ouders geworden.

Toch sluipen er patronen in. Je mist de verbinding of juist de vrijheid. De passie lijkt uitgedoofd. Je voelt je soms eenzaam en niet begrepen. Of jullie komen terecht in ruzies of juist afstand, waarvan je niet goed weet hoe je die moet doorbreken.

De liefde is er echt wel. Maar je verlangt naar meer.

Waar begin je? Je hebt al zoveel geprobeerd! Waar zit nou de angel in ons gedoe? Hoe zijn we hier terecht gekomen? Wat hebben we werkelijk nodig, van elkaar en van onszelf?

Ik ken die plek. Mijn relatie is niet vanzelf zo leuk geworden. Het was hard werken, maar nu zijn we zo gelukkig! Ik deel graag met jullie deze kennis en ervaring, als relatietherapeut én gewoon als Willeke.

Gaan jullie met mij aan de slag om je relatie ijzersterk en super fijn te maken?

Geef prioriteit
aan je relatie

Elke week nieuwe inzichten en mooie gesprekken met je partner. De sessies met mij verdiepen jullie proces en helpen richting te geven. Niets doen is geen optie meer. Een mooie stok achter de deur, die therapeut.

Meer diepgang en verbinding

Dit wilde je al zo lang, maar je wist niet hòe. Door het online traject kom je eindelijk aan elkaar toe, zonder dat je zelf naar inhoud hoeft te zoeken. Je leert jezelf en elkaar beter kennen. Zó had je je relatie(dynamiek) nog niet bekeken!

Op zoek naar wat jouw
relatie nodig heeft

Jullie bepalen zelf hoe vaak en wanneer je met het online traject bezig bent. Ook kies je uit het aanbod wat bij jullie past. Samen creëren we het traject dat bij jullie past. Het enige dat je moet plannen zijn de zes afspraken met mij!

Wat houdt het 6 maanden relatietraject in?

Je gaat dit relatietraject alleen aan als je er 100% voor wilt gaan. 6 maanden lang verdiepen en verbinden. Daar kan de liefde alleen maar van gaan stromen!

Eerste kennismaking online (30 minuten)

Om een goede start te maken, plannen we een eerste korte online sessie in. Hierin maken we helder en concreet wat jullie willen bereiken samen en hoe dat gaat lukken. Ook maken jullie kennis met mijn werkwijze. Ik heb er zin in!

Elke week zelfstandig aan de slag

Zeker één keer per week maak je tijd vrij voor je relatie. Om samen in gesprek te gaan, te delen, te helen en ook tijd om te genieten. Deze keuze alleen al zorgt voor meer verbinding. De inhoud wordt voor gezorgd!

6x relatietherapie

Online of live in mijn praktijk. Om hardnekkige patronen te doorbreken en samen te zoeken naar nog meer begrip en verdieping in jullie gesprekken. We spreken elkaar elke maand, in totaal 6 keer. Aan het eind van dit traject krijgen jullie een korte samenvatting met handreikingen voor de toekomst mee. Om vol focus verder te bouwen aan jullie relatie!

Onbeperkt vragen stellen

Tijdens het traject sta ik voor jullie klaar. Als je vragen hebt over de cursus of over de ruzie van gisteren. Dat gaat via de mail en je partner leest mee. Ik antwoord altijd binnen 48 uur. Hierdoor pak je sneller de draad op in jullie proces en blijf je samen scherp.

Lifetime toegang tot De Grote Relatiecursus

Ontzettend veel waarde en kennis in één online cursus. Gebaseerd op de 7 bouwstenen voor een sterke relatie. Vele video’s, opdrachten, oefeningen en relatietips. Inzichten van stellen uit mijn praktijk én uit mijn eigen leven. Je houdt ook na ons traject toegang. Zo kun je die ene video nog eens terug kijken of een module opnieuw volgen omdat dat thema ineens weer opspeelt. Je bent nooit uitgeleerd!

All-in Relatietraject:
6 maanden intensief samenwerken

€ 1749

Exclusief voor stellen die er 100% voor willen gaan

6 maanden lang een relatietherapeut aan je zij

Je eigen online leeromgeving

Elke maand een relatietherapie sessie van 1,5 uur (6 in totaal)

Zelf kiezen voor live of online therapie

Onbeperkt vragen stellen en binnen 2 werkdagen antwoord

Directe feedback op jullie proces

Lifetime toegang tot De Grote Relatiecursus

Check-gesprek na 1 jaar

Betalen in termijnen is mogelijk
voor een meerprijs van € 75.

Lifetime toegang tot De Grote Relatiecursus

Ontdek wat de kracht is van een sterke relatie

In de eerste module vertel ik je wat er komt kijken bij een ‘sterke relatie’ en waarom er altijd patronen insluipen. Samen gaan jullie in gesprek over welke bouwstenen in jullie relatie aandacht nodig hebben: Hoe tevreden zijn we nu en waar verlangen we eigenlijk naar?

Omgaan met kwetsbaarheid

Kwetsbaarheid is een voorwaarde voor intimiteit. Ontdek hoe je het veiliger kunt maken voor elkaar en welke rol schaamte speelt in je relatie. Waarom voelen we ons zo ongemakkelijk bij kwetsbaarheid, zowel bij onze eigen kwetsbaarheid als die van onze partner. Durf jij door het ongemak heen?

Je neemt veel mee je relatie in

De blauwe plekken die je opdoet in je leven, neem je mee je relatie in. Bewust en vaak ook onbewust. Krijg meer inzicht in het gedrag van je partner, en dat van jezelf. Als je weet wat er ‘onder je gedrag’ zit, weet je ook wat je nodig hebt om je fijn en goed te voelen in je relatie.

De balans tussen alleen en samen

Een belangrijke dynamiek die we constant tegenkomen in onze relatie is die tussen autonomie en verbondenheid. Waarom is het zo belangrijk dat deze dingen in balans zijn? En hoe kun je groeien in meer verbondenheid of juist meer autonomie? Ook laat ik je zien wat de meest universele relatiedynamiek is (en wat je moet doen om dit te stoppen).

Stoppen met ruzie maken

In deze module ontdek je welk patroon in je relatie is geslopen. Samen ga je deze dynamiek doorbreken. Maken jullie nooit ruzie? Dan is er ook werk aan de winkel om meer verbonden met elkaar te zijn.

Vriendschap in je relatie

Vriendschap is een van de belanrijkste pijlers van een sterke relatie, zo blijkt uit onderzoek. Echte vrienden kunnen omgaan met elkaars verschillen en weten dat juist te waarderen. Hoe doe je dat in je relatie? En wanneer is een verschil te groot?

Seks en intimiteit

Seks is een leven lang leren. Aandacht blijven besteden aan wat je zou willen, waar je van ‘aan’ gaat en waar je van ‘uit’ gaat en hierover met elkaar in gesprek blijven. De inzichten uit de andere modules gaan nu van pas komen om op een veilige en fijne manier met elkaar te praten over waar jullie naar verlangen.

Omgaan met verandering

Het leven verandert, jij verandert, je partner verandert. Of dat nou komt door de komst van een kind, een nieuwe baan, corona of ouder worden. Hoe zorg je dat je verbonden blijft met elkaar tijdens de storm van verandering?

Ervaringen van anderen

Ik kan dit ieder stel aanraden

“Het All-in Relatietraject is voor ons een bijzonder waardevol hulpmiddel gebleken om de irritaties en conflicten is onze relatie aan te pakken. De online cursus biedt een duidelijk pad waar eigenlijk alle facetten van de dynamiek, zowel gezamenlijk als individueel, belicht worden. Hierdoor werd helder welke stenen wij beiden in onze rugzak hadden en de cursus bood vervolgens tools om hiermee om te gaan.

Ik vond het een openbaring hoe door een aantal simpele inzichten – en daarnaar te handelen – het gedoe in onze relatie op tijd konden stoppen. Het verschil is enorm.

Willeke is een vlotte en daadkrachtige therapeute die haarfijn aanvoelt waar de schoen wringt. De combinatie met de cursus is goed omdat dit je de tools geeft om thuis verder aan jezelf en je relatie te werken. Ik kan dit elk stel aanraden!”

GJ & P

All-in Relatietraject

Zeker ook voor de man

“Ook al heb je geen relatieproblemen, is dit evengoed een aanrader. Je leert mekaar toch anders kennen. Je leert je verdiepen in de ander ermee omgaan en erover praten. Het is fijn als je dat lukt. Alles lijkt er beter van te worden, samen, voor de kinderen en tussen de lakens.

Wij hebben er in ieder geval wel baat bij gehad en wie weet zoeken we je nog eens op Willeke, als we weer eens in die vicieuze cirkel komen! Zo professioneel en persoonlijk tegelijk. Echt fijn voor vrouw maar ook zeker voor de man. Bedankt!”
Robbert en Manon

Relatietherapie

Super mooie gesprekken

“Wij hebben gekozen voor het online relatietraject omdat we weten dat een relatie altijd beter kan, niet omdat onze relatie nu zo slecht was. Nu we wat meer tijd krijgen om met elkaar te besteden leek het ons een goed idee om deze cursus te volgen.

Het effect is geweldig en voor ons buiten alle verwachting om. Ik ben persoonlijk erg blij dat ik dit samen met mijn vrouw kan doen. Je krijgt hierdoor echt super mooie gesprekken en je groeit snel weer naar elkaar toe. Mijn vrouw gaat erg makkelijk met intieme gesprekken om, ik zelf moet daar nog verder mijn draai in zien te vinden. Ik zie echter nu al de progressie en het resultaat hiervan.

We leren elkaar nog veel beter te begrijpen.. echt heel erg mooi. Het brengt je echt iets 😊 de twijfel die ik vooraf had is compleet weggenomen.”

D. en S.

Online relatietraject

Hoi, ik ben Willeke!

Psychosociaal en relatietherapeut. Jong getrouwd en nu alweer ruim 18 jaar samen met jeugdliefde Freek. We hebben vier mooie kinderen. Klinkt lekker idyllisch, toch?

Niets was minder waar.

De eerste zeven jaar van ons huwelijk was keihard werken. We waren goede vrienden en dachten elkaar goed te kennen. Maar wat neem je veel verborgen dingen mee je relatie in! We waren enorm verschillend van elkaar en hadden hoge verwachtingen van de relatie. Wat viel het tegen.

Na twee weken huwelijk zat ik te huilen aan de keukentafel. Was dit het nou?

Samen werken aan een betere relatie

We bezochten samen therapeuten, conferenties, workshops en we lazen boeken over relaties. Langzaam doorbraken we patronen, werden we meer onszelf en leerden elkaar liefhebben op een manier die werkt.

Ik koos ook voor een carrièreswitch. Van communicatieadviseur naar ervaringsgerichte gestalttherapeut. Niet alleen laaide de passie in mijn relatie hierdoor op, ook de passie om andere stellen te helpen een succes van hun relatie te maken.

Het allerliefste help ik jou ook om meer leven in je relatie te krijgen. Met mijn hulp krijg je sneller die fijne relatie waar je eindelijk (h)echt contact met elkaar hebt. We gaan met dit traject all-in. Samen. 

Willeke van Voorst relatietherapeut Leven in je Relatie Barneveld

Meer informatie of aanmelden?

5 + 8 =