ebook 6 dingen die je moet weten over je relatie investeren communicatie ruzie verbinding

GRATIS E-BOOK:

“6 dingen die je móet weten over je relatie”

  • Wil jij meer diepgang in je relatie?
  • Wil jij meer verbondenheid met je partner?
  • Wil jij minder ruzies en meer plezier?
  • Wil jij gewoon een fijnere relatie zonder gedoe?

Download gratis het e-book “6 dingen die je móet weten over je relatie”.

Ik vertel je wat de kracht is van een sterke relatie én hoe je daar (samen) aan kunt bouwen. Ontdek hoe je een levendige, gezonde, veilige relatie kunt krijgen!

Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt direct toegang tot het gratis e-book. 

Veel leesplezier!

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang direct het e-book
'6 dingen die je móet weten over je relatie'

Willeke van Voorst relatietherapeut

Hoi, ik ben Willeke

Ik ben psychosociaal en relatietherapeut, ervaringsdeskundige (want: een relatie sinds 2002) en moeder van 4 kinderen. Het e-book “6 dingen die je moet weten over je relatie” is eigenlijk een vertaling van de scriptie die ik schreef tijdens mijn studie. Met veel liefde heb ik daar maanden aan gewerkt. Ik las alles over relaties, liefde, trouw, seks, enzovoorts. Veel van die kennis plus mijn persoonlijke ervaring heb ik in dit e-book gestopt.

Omdat ik wil dat jij ook een duurzame, gelukkige relatie hebt. 

Volg je me al op social media? Ik kom graag met je in contact!